Pressmeddelande: Hyatt Regency Koh Samui klipper bandet på New Resort

Följande är ett pressmeddelande. Deras åsikter och uttalanden är deras egna.

KOH SAMUI, Thailand (6 juli 2021) — En av Thailands mest efterlängtade orter, Hyatt Regency Koh Samui, avtäcktes i går på Koh Samui.

Flera VIP-gäster deltog i öppningsceremonin, som ägde rum i resortens showpiece-lobby – den längsta ankomstpunkten för lobbyn i Koh Samui.

Bland de närvarande vid ceremonin för att klippa band var Ramnet Jaikwang, borgmästare i Koh Samui, Pimnipa Poolvaraluck och Itthichai Poolvaraluck från Koh Samui Vipat Co Ltd, resortens ägarbolag, och Adrian Pulido, hotellets general manager.

Ittichai Poolvaraluck, Chief Business Officer för Koh Samui Vipat Co Ltd, talade efter ceremonin, sa: "Anläggningen kommer att spela en roll för att driva ekonomin och främja samhällsturism på Koh Samui."

Eftersom paradisön ser en återöppning för internationella turister under de kommande månaderna, är öppningen ett landmärke på vägen mot återhämtning. Thailands regering är redo att avslöja sin Samui Plus-modell, som gör det möjligt för fullt vaccinerade turister att resa till Koh Samui utan att behöva sätta sig i karantän.

"Anläggningen har certifierats för hygien och är certifierad SHA (Amazing Thailand Safety and Health Administration) från Thailands turistmyndighet", tillade Mr. Ittichai. "Vi har infört hygien- och säkerhetsåtgärder på orten för att förbereda oss på att välkomna återvändande turister."

Ett samarbete mellan tre av Thailands största hotelldesignnamn – Office of Bangkok Architecture, August Design och PLandscaping – fastigheten med 140 rum upptar åtta tunnland privat kustlinje i det nordöstra hörnet av paradisön.

Fastigheten, som är belägen i norra Chaweng – och mindre än tio minuter från öns internationella flygplats – använder sig av en design-framåtriktad filosofi, fakturerar sig själv som ett "semestergalleri" på grund av sin mängd visuella höjdpunkter.

Dessa inkluderar en spektakulär lobby, den längsta ankomstpunkten för lobbyn i Koh Samui, där många takfönster tillåter naturlig belysning av solen och månen. Andra enastående funktioner sträcker sig över lyxiga boenden som visar fantastisk havsutsikt till en av de största poolzonerna på ön, en samling pooler som var och en faller ner från huvudpoolen på resortens övre däck.

Skönheten på Koh Samui är legendarisk. Och resortens överklagande utnyttjar kustlandskapets visuella tilltalande, en skog av skyddade träd och närheten till havet. Ett annat unikt försäljningsargument är dess Gallery of Eight, en samling av åtta platser utspridda runt fastigheten speciellt utvalda för deras fotogeniska potential.

De 140 rummen, som inkluderar 24 rymliga sviter och villor, har privata balkonger, och de flesta erbjuder fantastisk havsutsikt. Vissa rum inkluderar tillgång till Regency Club-privilegier, medan sju poolvillor vid stranden erbjuder förhöjd överseende. Utrymmen drar nytta av enkelheten i inredningen – av August Design – i en neutral palett med havsinspirerad inredning och blå accenter.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/