Lokala invånare uppmanar myndigheterna i Pattaya att ta hand om den övergivna lekplatsen i Jomtien, stängd på grund av Covid-19-restriktioner

Jomtien-

Lokalbefolkningen ber relevanta tjänstemän att ta hand om en övergiven lekplats på Jomtien Beach mittemot nattmarknaden i Jomtien som, enligt dem, har hamnat i en utblottad stat efter att ha varit stängd i cirka tre månader nu på grund av Covid-19-restriktioner.

Lekplatsen är en del av ett långsiktigt Jomtien Beach-renoveringsprojekt och är tänkt att vara en mittpunkt för barn att leka på och har ett Angry Birds-tema. Pattaya Citys miljökontor ansvarar för att sköta lekplatsen, enligt associerade thailändska medier. Parken har dock inte underhållits, enligt lokala invånare, sedan Covid-19-relaterade stängningar började i april.

Lekplatsen användes tidigare för att träna och för barn att leka. Men lekplatsen verkar nu smutsig, full av sopor, ogräs och trasig utrustning och infrastruktur, enligt lokala invånare.

Lokala invånare har uppmanat relevanta tjänstemän att hjälpa till att hålla lekplatsen ren och reparera parken, utrustningen och underhålla området trots Covid-19-restriktioner. Det har inte kommit något officiellt svar från relevanta byråer för närvarande, även om TPN-media noterar att parken tidigare har blivit utsatt för eld från lokala invånare flera gånger under det senaste året för att inte öppna ens före nuvarande Covid-19-restriktioner, enligt uppgift på grund av oro över vem skulle underhålla parken eller sanera utrustningen för att möta Covid-19-standarderna.

TPN media har haft flera klagomål från lokala föräldrar under de senaste sju månaderna som är oroade över parken och som också uppmanat myndigheterna att reda ut problemet. Även om det noteras att parken för närvarande inte är tillåten att öppna på grund av Covid-19-restriktioner eftersom lekplatser inte är öppna för att öppna, bör parken underhållas och hållas på en hög standard för framtiden, både delstatsinvånare och TPN-läsare.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
4 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.