Koh Larn-öns tjänstemän tillkännager nya båtscheman, regler för önsbesökare

Koh Larn-

Koh Larns lokala kommitté i dag, som har ansvaret för att fastställa öns angelägenheter, policyer och regler (14 juli) har tillkännagett flera nya åtgärder och ändringar som gäller från och med idag tills vidare. De uppgav att resonemanget berodde på Covid-19.

Åtgärderna nedan tillkännagavs ursprungligen på deras Facebook-sida:

  1. Båtmått:

  • Offentliga båtar vid Na Baan-piren har nya tidtabeller:
  • Avresa från Pattaya Bali Hai kl. 7 / 00 / middag / 10 / 00
  • Avresa från Koh Lan Na Baan kl. 7. / 30:9 /middag / 30:3 /00:6

*Från 15 julith vidare tills vidare

– Motorbåtar och turbåtar måste följa gällande regler och gå igenom Covid-19-kontrollpunkter och screening när de kommer in i öområdet. De får inte lägga till på distans vid stränder eller platser utan att gå igenom lämpliga kontrollpunkter.

  1. Regler för migrerande arbetstagare

– Migrerande arbetstagare som inte arbetar eller bor på ön har tillsvidare förbud att komma in på Koh Larn.

– Migrerande arbetstagare som redan bor och arbetar på Koh Larn MÅSTE registrera sig hos den lokala kommittén och lämna in lämpliga papper eller lämna ön.

***Ansiktsmasker måste alltid bäras på ön när man går ut, detta inkluderar stranden, att köra motorcykel och även om man är helt ensam***

Noteringar: Mätningar kan ändras när som helst baserat på situationen med Covid-19 i Chonburi, tillade öns ledning.

Det ursprungliga meddelandet, endast för referens, är på thailändska nedan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.