Chonburis guvernör beordrar byggnadsarbetarlägret tillfälligt stängt i Si Racha på grund av Covid-19

Si Racha-

Chonburi-guvernören beordrade i kväll, den 15 juli 2021, att ett byggnadsarbetarläger i provinsen tillfälligt skulle stängas efter att fall av Covid-19 enligt uppgift hittats på platsen.

Ordern säger: "Det pågår för närvarande ett utbrott av Covid -19-koronaviruset i arbetarlägret som ägs av 'JWS Construction Co., Ltd' som ligger i Pinthong Industrial Estate 1 Soi 10 i Nong Kham, Si Racha."

"För att kontrollera spridningen av viruset har Chonburis kommitté för smittsamma sjukdomar beordrat följande:

  1. Ingen får lämna lägret och ingen får gå in utan tillstånd från en Chonburi folkhälsotjänsteman förutom godkänd förflyttning av personal, arbetare eller relevanta personer från lägret till deras huvudsakliga tilldelade byggarbetsplats och endast med strikta Covid-19-kontroller för viktiga skäl, som att åtgärda brådskande tekniska problem.
  2. Ingen förflyttning av personal, arbetare och relevanta personer är tillåten till andra läger eller byggarbetsplatser som inte är tilldelade dem.
  3. När de arbetar på byggarbetsplatsen får personal och arbetare inte arbeta tillsammans eller vara i nära kontakt med arbetare från andra företag.
  4. Alla som har nödvändiga skäl att gå in i eller lämna arbetarlägret måste ha tillstånd från en Chonburi Public Health-tjänsteman
  1. Ägare och operatörer måste strikt följa orderna som anges ovan.

Beställningen sker från och med idag (15 julith) till den 12 augusti.

Thailändsk beställning publicerad nedan endast för referens.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.