Mat: En fototitt på Papaya Cafe and Bistro i Huay Yai

 

Inbäddat i Huay Yai är en dold pärla, Papaya Cafe and Bistro, som serverar fantastisk mat och dryck med en bekväm miljö centrerad kring en naturskön damm.

Papaya Cafe finns här.

Våra thailändska reportrar, hungriga efter en dag av att svara på lokala nyhetsincidenter i området, bestämde sig för att stanna förbi och blev positivt överraskade av atmosfären, en lekplats, den natursköna dammen och de omgivande hydorna, de billiga priserna och, naturligtvis , maten och dryckerna.

Vi låter bilderna tala, caféet är öppet från 9:00 till 9:00 varje dag. TPN är inte associerat med Papaya Cafe och detta är inte en betald annons.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/