Koh Larn justerar båttiderna till endast tre gånger om dagen och håller öppet för tillfället

Koh Larn, Pattaya, Chonburi-

Koh Larn, en populär ö utanför Pattayas kust, släppte ett uttalande tidigt i morse om att de för närvarande kommer att förbli öppna för besökare.

Detta trots att Chonburi och Pattaya blir en mörkröd zon som gäller i morgon den 20 juli. Center for Covid-19 Situation Administration eller CCSA ändrade Chonburi till en maximal kontrollzon på söndagen denna vecka. Denna förändring medför många nya restriktioner och stängningar. Enligt CCSA är detta för att hjälpa till att bekämpa Covid-19.

Ön minskar dock resor till ön till tre gånger om dagen på färjan och har redan strikta regler för motorbåtar.

Ön bekräftade också att utegångsförbudet från 9 till 00 kommer att gälla för ön såväl som alla andra regler för maximal kontrollzon, såsom ett förbud mot att äta på restauranger.

Det nya schemat finns nedan och gäller från tisdagen den 20 juli tills vidare.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/