Fototur: Pattaya tillbaka under ett obligatoriskt utegångsförbud över natten - så här ser det ut

Pattaya, Thailand-

  Följande är en fotorundtur av hur Pattaya ser ut när det gick in den första natten av ett OBLIGATORISKT "utegångsförbud" från 9:00 till 4:00 igår, den 20 juli 2021, tills vidare.

Enligt myndigheterna är detta för att förhindra spridningen av Covid-19. Pattaya är en del av Chonburi-provinsen som är en del av 13 provinser/områden, inklusive Bangkok, som nu är under en obligatorisk vistelse hemma, förutom för medicinska nödsituationer eller tillstånd från tjänstemän (som att arbeta på ett sjukhus eller brottsbekämpande myndigheter)

Vår alldeles egna Samart Thongserm (Ross), från The Pattaya News, har tillstånd att vara ute som en del av media och filmade dessa runt midnatt i går kväll, en tid då Pattaya normalt skulle vara "staden som aldrig sover" med sina berömt nattliv och underhållning.

Tyvärr har nattlivet stängts av sedan den 10 april, utan några tecken på att öppna igen snart, vilket gör Pattaya "Staden som aldrig sover" till "Staden som inte kan vakna upp."

Här är några av våra favoritbilder, hela galleriet kan hittas genom att klicka här och besöka våra thailändska sociala medier.

 

Sändning
Användarrecension
3.22 (9 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/