När semestern närmar sig har HungryNow fantastiska erbjudanden för att spara pengar samtidigt som du kan vara säker hemma

Pattaya/Bangsaen/Amata Nakorn:

Det är långhelg!

På grund av Covid-19 kommer denna långhelg inklusive några helgdagar som närmar sig den kommande veckan att "trimmas ner" och mestadels firas online runt om i Thailand istället för personligen eller med stora ceremonier och evenemang.

Vi vet att många lokala läsare fortfarande kommer att vara hungriga dessa dagar som varje dag men vill också stanna hemma och vara säkra för att stoppa spridningen av Covid-19. Vi vet också att för många är ekonomin trång och folk tittar på varje baht de spenderar. Dessutom uppmanar myndigheterna människor att stanna hemma och endast resa för nödvändigheter och nödsituationer i Chonburi för närvarande.

Hungrig nu förstår detta och vill hjälpa dig och dina nära och kära att äta gott, spara pengar, vara trygga och vara nöjda hemma under den kommande långhelgen och semestern.

Från och med idag den 23 juli till slutet av månaden den 31 juli, Hungrig nu har en mycket speciell heldagskampanj för dig. Denna kod axlas av Hungrig nu att stödja sina lokala restaurangpartners – att stödja dem under dessa svåra tider.

Använd bara koden HOLIDAY60 för att få en rabatt på ฿60 på alla beställningar på ฿200 eller mer. (begränsad tillgänglighet, endast under giltiga datum, kan inte användas med andra kampanjer eller rabatter). 

Hungrig nu har tusentals restauranger (och fler läggs till hela tiden!) som är redo att leverera till dig i Pattaya, Bangsaen-området och Amata Nakorn! Deras lokala chaufförer är redo att leverera till dig, kontaktlöst och säkert, och spara pengar samtidigt som de håller dig säker. Och i den oväntade situationen att det finns några problem eller bara frågor, Hungrig nu har lokal personal som talar engelska och thailändska. 

Så varför vänta? Vi skulle kunna skriva mer men vi uppmanar dig att prova Hungrig nu dig själv HÄR, idag.

Ladda ner HungryNow-appen på app Store och Play butik.

Så här håller du dig uppdaterad med HungryNow:

Gilla dem på Facebook: https://www.facebook.com/HungryNow.TH

Följ dem på Instagram: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Lägg till dem på LINE: https://lin.ee/BssQnUG

Om HungryNow

Hungrig nu är en snabb och pålitlig matleveranstjänst i Pattaya, Bang Saen och Amata Nakorn som förbinder människor med de bästa restaurangerna i staden. De gör detta genom att stärka lokala företag och i sin tur skapa nya sätt för människor att tjäna, arbeta och leva.

De började med att underlätta leverans från dörr till dörr, men de ser detta som bara början på att förena människor med möjligheter – lättare kvällar, gladare dagar, större sparkonton, bredare nät och starkare samhällen.

Hungrig nu har sitt huvudkontor i Bangkok, Thailand, och har det första filialkontoret i Pattaya och det andra i Bang Saen. För mer information, besök https://hungrynow.co.th

Kontakt

För HungryNow:

marketing@hungrynow.co.th

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/