Elvaårig pojke, en yngre räddningsarbetare, räddar en kattunge som fastnat under en lastbil på en motorväg i Chonburi

BILDER: Nawat Mueang Chon

Chonburi –

BILDER: Nawat Mueang Chon

På fredag ​​(23 julird), räddningsarbetare underrättades om att en kattunge satt fast under en lastbil och ropade på hjälp och inte kunde fly. Lastbilen stoppades på vägen i Bang Sai mitt på motorvägen, med det oklart exakt hur kattungen hade fastnat i den nedre delen av fordonet. Den yngre räddningsarbetaren anmälde sig frivilligt att klättra under lastbilen och nå kattungen som den "minsta" räddningsteammedlemmen.

BILDER: Nawat Mueang Chon

Mr. Nantapop Tagojeennit, en räddningsarbetare och far till juniorräddaren, 11-åriga Nattapakan Tagojeennit, sa till The Pattaya News reportrar, "Han gillar att gå ut med mig när vi går ut för räddningsjobb och är en officiell junior räddningsarbetare, ett program vi har för barn och tonåringar som vill lära sig värdefulla livräddande färdigheter för framtiden.”

"Han gillar särskilt att hjälpa mig att rädda hundar och katter och har tagit flera hem om de inte har ägare," sa Nantapop med ett skratt och förklarade hur antalet husdjur som familjen äger har ökat som ett resultat.

”Jag är väldigt stolt över honom eftersom många gillar honom och respekterar att han använder sin fritid för att lära sig värdefulla färdigheter. Han föredrar att använda sin lediga tid till att hjälpa andra och lära sig hur man räddar liv och hjälper de behövande jämfört med att spela tv-spel som många andra lokala barn.” konstaterade Nantapop med ett leende.

Det var inte omedelbart klart om den räddade kattungen skulle bli den nyaste medlemmen i Nantapops utökade familj eller om kattungen hade en tidigare ägare. Kattungen var vid perfekt hälsa, men orolig och rädd över situationen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.