En person dödad, två skadade, två ska enligt uppgift fly från platsen efter en dödlig bilolycka i Ban Bueng-distriktet i morse, föraren hade narkolepsi

Ban Bueng –

En person dödades omedelbart medan två passagerare skadades allvarligt efter att deras pickup enligt uppgift ha stött på en släpbil innan den ramlade av sidan av vägen i Ban Bueng-distriktet i Chonburi i morse den 1 augusti.

Tidiga utredningsinsatser verkar visa att föraren, som har narkolepsi men ändå fortsatte att köra trots familjens varningar, kan ha somnat.

Polis och medicinska volontärer anlände till platsen runt 11:30, efter att ha blivit larmade om den dödliga incidenten på väg 331 (på väg till Korat) i Nong Phai Kaew Subdistrict.

En lastbil sågs falla av vägen på ett övergivet fält, i kraftigt skadat skick, beläget 50 meter från olycksplatsen medan dess främre huv var fäst på baksidan av en HINO-släpbil parkerad vid sidan av vägen.

Tre personer upptäcktes inne i skräpet. En 70-årig pappa, som satt i passagerarsätet, dödades medan en 50-årig förare och en annan passagerare, vars identitet förblev okänd, skadades allvarligt. De fördes omedelbart till ett lokalt sjukhus. Deras namn undanhölls av myndigheterna.

Den första undersökningen avslöjade att det havererade fordonet hade 5 passagerare innan händelsen inträffade. Endast tre hittades dock på platsen. De två återstående passagerarna ska ha flytt från olycksplatsen, även om det var oklart varför och i vilket skick de befann sig. Polisen undersöker efter tecken på de två försvunna passagerarna.

Enligt släpbilschauffören körde han från Map Eiang-området och var på väg till Prachinburi. Han körde i vänster fil när han hörde ett högt krockljud från baksidan av sitt fordon. Genom sin sidospegel såg han att den andra partens fordon ramlade av vägkanten och hävdade att han såg två passagerare hoppa ut ur lastbilen. Den 47-årige föraren stannade sedan och klev av sitt fordon för att se situationen innan han omedelbart ringde polisen och räddningspersonalen för att få hjälp.

Anhöriga till den avlidne kom senare till platsen efter att ha informerats om händelsen. En av dem avslöjade att den avlidne och chauffören var far och son som lämnade sitt hem i Ao Udom för ett virkesköp i Prachinburi-provinsen, tillsammans med en återförsäljare.

De uppgav att föraren också led av en underliggande sjukdom och hade narkolepsi. De har tidigare varnat honom för att inte köra bil eftersom det kan bli mycket farligt. Den tragiska händelsen inträffade dock tyvärr. De anhöriga visste inte vilka de två passagerarna var som flydde från platsen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
4.5 (2 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.