Koh Larns råd meddelar att alla som kommer till Koh Larn måste vara vaccinerade från Covid-19 från och med den 4 augusti

Koh Larn –

Koh Larns lokala kommitté har tillkännagett nya regler som börjar från och med onsdagen den 4 augustith för alla som vill komma in på Koh Larn. Besökare måste vara helt* vaccinerade från Covid-19 or har återhämtat sig från covid-19 inom 90 dagar OCH måste ha ett negativt test.

* Se nedan, kan bero på vaccinets varumärke för vad ön anser vara fullt vaccinerat

Helvaccinerade besökare kommer INTE att behöva ett negativt Covid-19-test, bara de som har återhämtat sig från Covid-19 inom 90 dagar.

Koh Larn Covid-19 Volontärkommitté tillkännagav de nya reglerna under helgen:

Alla som vill komma in på Koh Larn MÅSTE vara helt vaccinerad med två hela doser av Sinovac eller Sinopharm, eller en dos av Sinovac och en dos av AstraZeneca, eller en dos av AstraZeneca, Pfizer, Moderna eller Johnson och Johnson minst 14 dagar före inresa.

OR

har återhämtat sig från covid-19 inom mindre än 90 dagar och MÅSTE ha ett negativt test med ett RT-PCR- eller Rapid Antigen-test inte mer än 72 timmar innan inträde. Detta test skulle vara på besökarens ekonomiska bekostnad.

Alla under 18 år kommer inte att tillåtas alls eftersom de för närvarande inte kan vaccineras i Thailand ELLER om de identifieras som nödvändiga för att komma in av öns råd, till exempel en invånare som för närvarande inte är på ön, kommer att behöva ett negativt test inte mer än 72 timmar innan inträde.

Koh Larn-bor som inte har vaccinerats men behöver resa mellan Koh Larn och på land måste ha tillståndshandlingar från öns råd, som varnade för att dessa skulle vara svåra att få och uppmanade alla berättigade invånare att vaccinera sig.

I händelse av akuta möten eller läkarbesök för ovaccinerade invånare på ön eller de som är under arton år, bör invånarna informera sin bychef.

Denna beställning gäller tills vidare, utan ett specifikt utgångsdatum. TPN-media noterar att ALLA regler för maximal kontroll i Chonburi runt Covid-19, inklusive stängning av stränder, förblir i kraft, så även om man skulle vilja besöka Koh Larn, är stränderna stängda, middagar på restauranger är stängda och alla turistattraktioner är stängda.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
1 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.