Läsarsamtal: Hur fördriver DU tiden under de nuvarande stängningarna och restriktionerna i Pattaya?

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

  Den här veckan vill vi fråga våra läsare följande: Hur fördriver DU tiden för närvarande under Covid-19-relaterade stängningar, restriktioner och en partiell avstängning i Pattaya?

Chonburi, som naturligtvis inkluderar Pattaya, har nu varit en mörkröd zon enligt mandat från den thailändska regeringen sedan den 20 juli 2021, som har många restriktioner och åtgärder såsom förbud mot att äta middag, stängning av stränder och parker, gallerior stängda , och mycket mer. Pattayas berömda underhållning och nattliv har stängts av sedan den 10 april 2021, utan några tecken på att det kommer att lyftas snart. Många invånare och ex-klappar i Pattaya flyttade troligen till staden för sitt rykte som en livlig turiststad med ett rikt nattliv, restauranger, underhållning, stränder, turistattraktioner, evenemang och saker att göra. Det säger sig självt att den nuvarande situationen inte är vad många människor som bor här kom till Pattaya, Thailand för. Så vi vill fråga dig, hur fördriver du tiden? Använder du det konstruktivt? Hjälper du kanske till välgörenhetsevenemang? Bingar du på tv eller tv-spel? Eller har du tagit beslutet att lämna Pattaya ens tillfälligt? Vi vill höra vad DU har att säga. Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi kommer att publicera resultaten och välja en mängd olika svar i början av nästa vecka!
Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/