Tidigare biträdande skoldirektör hittades död i Chonburi, polisen misstänker grovt spel

FOTO: Sawang Het Rescue Team

Chonburi –

En före detta kvinnlig biträdande skolchef hittades avliden, efter att ha nästan blivit halshuggen, framför ett hus i Panat Nikhom i går, enligt Panat Nikhom brottsbekämpning. Polisen letar efter den eller de misstänkta som ska ha mördat kvinnan.

Panat Nikhom-polisen underrättades om händelsen i går (3 augustird) i ett hus i Thanya Thani bostadsområde i Rai Lak Thong.

Polis och räddningspersonal anlände framför huset för att hitta kroppen av Jantanee Santitammakorn, 61, som är en före detta biträdande skolchef i Panat Nikhom.

Enligt polisrapporten blödde hon kraftigt från svåra huggskador i nacken, efter att ha blivit nästan halshuggen av en eller flera okänd(a) misstänkta.

Hennes man, vars namn inte gavs av brottsbekämpande myndigheter med hänvisning till en pågående utredning, berättade för Panat Nikhom-polisen att Jantanee stannade hemma ensam när han gick ut ur huset för att göra ärenden.

Enligt hennes man försökte han när han var ute och sprang ärenden att ringa henne på sin telefon men hon svarade inte, vilket han sa var ovanligt. Han kom tillbaka hem och hittade henne skadad och kraftigt blödande i ett badrum i hemmet. Han bar ut henne från huset för att föra henne till sjukhuset men hon dog innan han hann göra det. Kort därefter ringde han räddningstjänst för att hjälpa till.

Panat Nikhom-polisen uppgav att hemmet har flera CCTV-kameror, men alla var tyvärr trasiga.

En representant från Panat Nikhom-polisen uppgav för pressen att utredningen fortfarande pågick vid presstid, inklusive ytterligare intervjuer med kvinnans man.

Originalberättelse från Förbjud Muang

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.