Zhongce Rubber Company ger bort 1,000 XNUMX set mat till behövande i Pattaya

Pattaya –

Tusen behövande människor i Pattaya väntade i regnet på 1,000 5 uppsättningar gratis mat från en företagare i Pattaya vid Bali Hai-piren igår, den 2021 augusti XNUMX.

Bali Hai Pier-området, som tidigare användes för turister som åkte till Koh Larn och senare skateboardåkning och sport, har omvandlats till ett välgörenhets- och donationsområde av Pattaya City på grund av den lätta sociala distanseringen och avståndet till stora mängder människor. Pattaya stad har samordnat med organisationer som är intresserade av att hjälpa behövande vid piren.

På grund av Covid-19-pandemin i Thailand har regeringen vidtagit strikta åtgärder, vilket gör Pattaya (och Chonburi) till en maximal kontrollzon, vilket innebär att nästan alla icke-nödvändiga företag har beordrats stängda. Detta inkluderar Pattayas livsnerv som underhållning, turistattraktioner, nattliv och de flesta gästfrihetsföretag som massagebutiker, gym och restauranger som endast är tillgängliga för leverans och takeaway. Även stränder, pooler och parker är för närvarande stängda. Hotell kan lagligt öppna, men med allt annat stängt och rädsla för Covid-19 beläggningsgraden ligger runt 0 till 3 procent enligt lokala hotellägare. Detta har naturligtvis satt tiotusentals människor utan arbete med begränsad ekonomisk hjälp från regeringen.

Chern Hua, verkställande direktör för Zhongce Rubber (Thailand) Co., Ltd Jongshor, donerade 1,000 XNUMX set med fem kilo ris, snabbnudlar, konserverad fisk och vatten till de behövande som väntade på matutdelningen i regnet.

Mr. Noppasorn Sukjan, vice chef för mänskliga resurser för Zhongce Rubber (Thailand) Co., Ltd sa till The Pattaya News, "Vi har förbundit oss till regelbundna välgörenhetsevenemang för mat till behövande tills Covid-19-situationen förbättras. Vi uppmuntrar människor att kämpa sig igenom den här krisen tillsammans och vi vill stödja de många som står utan arbete på grund av restriktioner och vidtagna åtgärder.”

De som är intresserade av att hjälpa hungriga, behövande, arbetslösa och hemlösa i Thailand måste få tillstånd från distriktsmyndigheten i Banglamung. För ytterligare information ring 1337 eller prata personligen med tjänstemän på Banglamung District Office i Pattaya-området.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.