Kan du inte äta inne? Du kan fortfarande stödja dina lokala favoritrestauranger under resten av augusti med HungryNow OCH spara pengar!

Pattaya/Bangsaen/Chonburi-

Augusti fortsätter, och med den förblir Chonburi för närvarande en "mörkröd zon", även kallad en maximal kontrollzon, för hela provinsen under den thailändska regeringens nuvarande Covid-19-relaterade order och åtgärder.

I ett nötskal betyder detta att många tuffa åtgärder vidtas för att kontrollera situationen och de flesta föredrar att "Stanna hemma" och "Stay Safe" för närvarande tills Covid-19-utbrottet förbättras både regionalt och nationellt.

Tyvärr, för många av våra favoritrestauranger, detta innebär att de är begränsade till endast take-away och leverans. Faktum är att om en restaurang ligger i ett köpcentrum eller varuhus, de får för närvarande endast erbjuda leveransalternativ. Våra vänner kl Hungrig nu förstå hur svårt detta är för restauranger som väljer att hålla öppet och hjälper dig att spara lite surt förvärvade pengar samtidigt som du stödjer din favoritrestaurang.

Hungrig nu förstår också hur svårt detta är för kunder som vill stötta sina favoritrestauranger eller ofta föredrar att äta på, men som vill berätta för dig att du FORTSÅTT ger ditt favoritställe ditt stöd genom att använda Hungrig nu i samarbete med dem.

Hungrig nu, Chonburi och Pattayas leveransledare, har redan fantastiska alternativ som gratis leverans inom 20 kilometer, tusentals deltagande restauranger med fler som läggs till varje vecka, och fantastiska dagliga erbjudanden och kampanjer som ALLA användare kan ta del av och inte bara begränsade användare eller "VIP"-medlemmar. 

Hungrig nu vill stötta sina restaurangpartners och hjälpa dig att stödja dina favoritrestauranger genom att spara pengar. För hela augusti, här är ett mycket speciellt erbjudande för dig:

Gäller till 31 AUGUSTI

KOD: SUPPORT20

Få ฿20 rabatt när man köper minst ฿100 på ALLA RESTAURANGER

  1. Koden kan endast användas 5 gånger per användare
  2. Koden kan användas från 11:00 och framåt
  3. Koden kan inte användas i redan rabatterade varor
  4. Koden kan endast användas när beställningen är lika med eller större än den obligatoriska minimibeställningen. 

Det är en tuff tid för alla, men genom att helt enkelt göra en beställning stödjer du dina favoritställen tills du återigen kan besöka dem personligen.

 

Tänk också på, Hungrig nu startade under det första utbrottet av Covid-19 förra året och har stor erfarenhet av att leverera säker, kontaktlös leverans till dig och din familj.

 

Du kan bläddra i deras meny, hitta dina favoritrestauranger och beställa idag genom att klicka höger HÄR.

 

Om HungryNow

Hungrig nu är en snabb och pålitlig matleveranstjänst i Pattaya, Bang Saen och Amata Nakorn som förbinder människor med de bästa restaurangerna i staden. De gör detta genom att stärka lokala företag och i sin tur skapa nya sätt för människor att tjäna, arbeta och leva.

De började med att underlätta leverans från dörr till dörr, men de ser detta som bara början på att förena människor med möjligheter – lättare kvällar, gladare dagar, större sparkonton, bredare nät och starkare samhällen.

Hungrig nu har sitt huvudkontor i Bangkok, Thailand, och har det första filialkontoret i Pattaya och det andra i Bang Saen. För mer information, besök https://hungrynow.co.th

Kontakt

För Hungrig nu:

marketing@hungrynow.co.th

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/