Pressmeddelande: Lärare kommer att dra nytta av Leading International Digital Credentials Solution

Följande är ett pressmeddelande. Deras uttalanden och åsikter är helt deras egna.

19augusti 2021, Bangkok: Blockfint, Har samarbetat med Convergence.Tech, för att för första gången ta med sin ledande Digital Credentials-plattform till thailändska lärare.

Convergence.Tech har kontor i Toronto och Melbourne. Deras Digital Credentials-plattform, Convergence.Tech Identity (C.TI) förändrar sättet som institutioner erkänner elevernas färdigheter och prestationer. Det används av utbildare internationellt, inklusive i Australien, Kanada, England, Indien, Malaysia, Singapore och USA.

Inloggningsuppgifter utfärdas i bulk, omedelbart och säkert. CTI arbetar sömlöst med institutionernas innehåll, med olika tekniska ekosystem och med aktuella och föränderliga läroplaner. Studentupplevelsen kräver inga nedladdningar, är lätt länkad till sociala plattformar för delning och sätter elevernas integritet och kontroll över data i centrum.

CTI använder standarder som främjas av The Digital Credentials Consortium (DCC), som räknar Harvard, Berkeley, MIT och många andra ledande internationella utbildare som medlemmar. Internationella arbetsgivare stödjer också standarderna via T3 innovationsnätverket, med stöd av företag som Google, Walmart och Microsoft.

Blockfint har betydande expertis inom digital transformation över branscher på lokala och internationella marknader och en djup förståelse för digital identitet. De spelade en ledande roll i National Digital ID Platform, som används och litar på av majoriteten av Thailands ledande finansiella institutioner och statliga enheter.

Chami Akmeemana, VD, Convergence.Tech sa "Vi är glada över att ha Blockfint som en förlängning av vårt team i Thailand. Deras erfarenhet av transformation och deras arbete på National Digital ID Platform gör dem mycket kvalificerade att engagera lärare med de möjligheter som denna nya generation av digitala märken erbjuder.”

Suttipong Kanakakorn, VD, Blockfint sa "Detta är en fantastisk möjlighet för Thailand att ta till sig ny legitimationsteknik som matchar de nuvarande globala standarderna inom utbildning och andra relevanta marknader. Ett säkert system som förbättrar verifierad informationsdelning behövs, särskilt under Covid-19-pandemin där det är mycket mindre fysisk rörlighet. Vi är mycket glada över att samarbeta med ett internationellt erkänt företag som ConvergenceTech. De är sanna experter inom områdena digitala referenser och har varit väldigt trevliga att arbeta med.”

# # #

Om Convergence.Tech

Convergence.Tech är en av de nya raserna av konsult- och teknikföretag. Vi arbetar målmedvetet och söker efter projekt som hjälper människor och planeten. Vi använder bara teknik som gör detsamma. Inom utbildning bygger vi gemenskaper kring frågor och söker förändring. Cirka 1,000 58 studenter från XNUMX länder deltog i vår senaste Utmaning 4 Climate Action initiativ.

Vi har kontor i Toronto och Melbourne, med kunder i 19 länder. Vi arbetar med digital transformation, identitet och referenser och spårbarhet, med ett brett spektrum av kunder inklusive utbildning, utveckling, regering, hälsa, miljö, jordbruk, företag och professionella föreningar. Vi ser vad som kan bli. Följ Convergence.Tech på Twitter & LinkedIn.

Om Blockfint

Blockfint, en thailändsk Fintech-startup som grundades 2018, är ett specialiserat företag som använder banbrytande teknologier som blockchain och fintech för att utveckla den nya lösningsmjukvaran för finans-, bank- och energimarknaderna till ett verkligt digitalt system. Dess produkter inkluderade Thinker Series, en revolutionerande operativsystemlösning för finansiella institutioner, och Gideon-plattformen för energihandel. Tidigare har företaget arbetat som meddesigner för National Digital ID (NDID), ett identitetsverifieringsformat som ofta används inom bankbranschen, gå också med i det tekniska nybörjarteamet för att designa plånboken SorBhorMore, en version av sparande obligationer , (Wealth Bond Accumulation) som är de första digitala obligationerna i Thailand som också använder blockchain-teknik. Bolagets värdering vid denna tidpunkt är 400 miljoner Baht, vilket kan samla in pengar för första gången (Angel Round) upp till 36 miljoner Baht.

 

För mer information om Convergence.Techvänligen kontaktainfo@convergence.tech

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/