TAT arrangerar "Happy Paradise"-aktiviteter för att berika upplevelsen av "Phuket Sandbox"

Följande är ett pressmeddelande från Thailands turistmyndighet, deras uttalanden och åsikter är helt deras egna.

Bangkok, 18 augusti 2021 – Thailands turistmyndighet (TAT) välkomnar internationella turister till Thailand under Phukets sandlåda med lanseringen av sina "Happy Paradise"-aktiviteter.

Genom Happy Paradise-projektet siktar TAT samtidigt på att öka förtroendet för Thailands gradvisa återöppning för turism bland både utländska turister och lokala samhällen. Projektet ses också som ett sätt att generera ytterligare inkomster som kan distribueras till dessa samhällen i pilotområdena för återöppning av Phuket, Krabi, Phang-Nga och Surat Thani (Ko Samui, Ko Pha-ngan och Ko Tao).

Happy Paradise-projektet har hittills inkluderat presentationen av 1,000 12 Happy Paradise Welcome Kits till Phuket Sandbox-turister som anländer till Phuket International Airport under de tre dagarna 14-2021 augusti XNUMX, som innehåller specialutgåvor av märken som de kan använda för att lösa in olika privilegier under deras vistelse.

 

Happy Paradise-souvenirer, i form av unika gemenskapsprodukter från södra Thailand, har också getts till turister på deras SHA Plus-hotell. Dessa inkluderar Manohra-nyckelringar från Phatthalung-provinsen, Toei Panan-telefonväskor från Krabi-provinsen, Pate tyg anteckningsbokfodral från Phuket-provinsen och telefon- och bildhållare gjorda av gummiträ från Trang-provinsen, bland andra vackert gjorda föremål.

Från 18-23 augusti 2021 kommer Manora och mineralpandansföreställningar att hållas på utsedda hotell för att hjälpa till att främja den lokala kulturen för besökande turister.

Turister är också inbjudna att ta bilder med sina Happy Paradise-souvenirer på utvalda incheckningsattraktioner i Phuket och lägga upp dessa med hashtaggen #ThailandHappyParadise, för en chans att vinna priser.

För mer information, besök https://tourismthailand.org/happyparadise.

Sändning
Användarrecension
2 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/