79-årig man tappar armen efter att ha blivit attackerad av en grannes hund i Chonburi

Chonburi –

En äldre lokalbo har tappat armen efter att han attackerades av sin grannes hundar i Panat Nikhom-distriktet tidigare i veckan.

Räddningspersonalen underrättades om olyckan på onsdagen (18 augusti).th) i ett hus i Thung Kwang.

En videoversion av denna berättelse kan ses nedan:

De och The Pattaya News anlände till huset för att hitta den skadade mannen, Mr Juea 'Keang' Kitijutirakun, 79. Han hade fått allvarliga skador på sina armar från hundbett. Han fördes till ett lokalt sjukhus för akut medicinsk hjälp.

Lokala invånare i närheten berättade för The Pattaya News att Mr. Juea bor ensam i sitt hus. Han gillar att ge gratis grönsaker som han odlar till sina grannar och hans största passion är trädgårdsarbete.

Ms Korakorn och Ms Nattananya Sittikun, 29, som är ägare till hundarna i fråga, berättade för The Pattaya News, "Vi har fyra hundar, Mr. Keang kom med citroner åt oss men ingen var hemma."

"Han försökte släppa en påse citroner från staketet in i huset. En av hundarna bet sig i armen innan andra hundar följde efter.”

"Vi är villiga att ta ansvar för denna incident och hjälpa Mr. Keang. Vi kommer att sätta en skylt på stängslet för att varna för de häftiga hundarna.”

Mr. Banlue Saelao, som är en räddningsarbetare, sa till Pattaya News reportrar, "Vi blev senare meddelade att Mr. Keang var tvungen att amputera sin högra arm eftersom hans arm var allvarligt skadad."

Mr. Kaeng är kvar på ett sjukhus och håller på att återhämta sig, enligt läkarna. Det är okänt om några rättsliga anklagelser kommer att äga rum och offret har inte släppt något offentligt uttalande. Som sagt har ägarna till hundarna tagit fullt ansvar och kommer att hjälpa Mr. Kaeng.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
3.17 (6 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.