"eSIM Thailand" erbjuder kontaktlös roamingdata för post-pandemiresenärer till Thailand

Följande är ett pressmeddelande. Deras tankar och uttalanden är helt deras egna.

eSIM Thailand erbjuder innovativa sätt att använda roamingtjänster som är specialiserade för thailändska besökare. Utan att behöva köpa eller installera något fysiskt SIM-kort, hjälper eSIM Thailands roamingplan för digitalt SIM (eSIM) besökarna att använda lokal data till rimliga priser.

BANGKOK, 20 augusti 2021 – eSIM Thailand erbjuder ett innovativt sätt att använda roamingtjänster för post-pandemiska resenärer, speciellt riktat till besökare i Thailand.

 

Sedan programmet "Phuket Sandbox" implementerades, som har utvidgats till mer södra delar av Thailand från den 16 augusti, ser internationella resenärer nu fram emot att besöka Thailand mer nu än någonsin tidigare.

Liksom de dagliga förändringarna som många fick ta itu med under det senaste året, fick dessa förändringar också en drastisk inverkan på resandet. Aktuella resenärer måste nu möta ett post-pandemiskt sätt att resa – vilket i första hand inkluderar att minimera fysisk kontakt för att undvika virusöverföring. Mitt i allt detta bör en av de största förändringarna som bör införas i resor vara roamingtjänster. 

 Som en exklusiv eSIM-leverantör specialiserad på Thailand, eSIM Thailand erbjuder ett digitalt SIM (eSIM) för roamingtjänst som fungerar helt kontaktlöst. Till skillnad från att köpa och byta fysiska SIM-kort kan eSIM-planer göras helt online. När en kund köper ett eSIM skickas dataplanens QR-kod via e-post. Genom att bara skanna en QR-kod kan kunderna ansluta direkt till internet i Thailand. Olika förbetalda dataplaner tillhandahålls genom eSIM Thailand till överkomliga priser som börjar från endast 9.99 USD. 

 eSIM Thailand erbjuder också exklusivt "City eSIM-planer". för besökare som bestämmer sig för att stanna längre i en viss stad som Pattaya. Eftersom varje stads ledande lokala nätverk kan variera beroende på stad, väljer och erbjuder eSIM Thailand de lämpligaste planerna som ansluter dig till stadens bästa nätverk. Som en av Thailands populära semesterplatser kan besökare som vill förlänga sin vistelse i Pattaya fortsätta att få stabila dataförbindelser med eSIM Pattaya.

 För mer information och Thailand eSIM-dataköp, besök denna webbplats: https://esimthailand.com/. Innan du köper någon eSIM-plan, uppmanas kunder att kontrollera om deras enhet är kompatibel med eSIM användande.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/