Två allvarligt skadade efter två fordonsolyckor i en Phan Thong-korsning

FOTO: Chamnan / Si Racha

Chonburi –

Två personer har fått allvarliga skador efter att en sedan ramlat in i en motorcykel i en korsning i Phan Thong-distriktet.

Phan Thong-polisen underrättades om olyckan tidigare i veckan vid Marb Pong-korsningen i Marb Pong.

Räddningspersonal kom till platsen för att hitta en sedan som krockade mot en vägg och en skadad motorcykel på vägen.

Motorcykelföraren, Jaroen Ritkratoak, 33, och sedanföraren Mr. Somkuan Supan, 49, hade båda ådragit sig allvarliga skador. Jaroen var dock medveten och kunde svara på frågor innan han gick till sjukhuset.

Somkuan flyttades från sin sedan efter en längre insats när räddningsarbetare använde livets käft för att framgångsrikt få honom ur vraket.

Jaroen berättade för reportrar, "Jag passerade genom korsningen under grönt ljus när Mr. Somkuans fordon kraschade in i mig och körde mot ljuset."

Phan Thong-polisen fortsätter sin utredning och kontrollerar CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare rättsliga åtgärder. De har ännu inte uppgett om Jaroens uttalanden är exakt vad som hände.

FOTO: Chamnan / Si Racha

 

Sändning
Användarrecension
3 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.