Elektriker dör av elstöt när han installerade kablar i Panat Nikhom

FOTO: Sawang Het Rescue Team

Chonburi –

En elektriker har dött av elstöt när han installerade kablar till en kunds hus i Panat Nikhom-distriktet.

Räddningsarbetare underrättades om händelsen under den gångna helgen i ett hus i Nongprue-distriktet Panat Nikhom.

De första insatserna anlände till huset för att hitta kroppen av Montri Somboon, 47, fortfarande fäst vid en elstolpe nära hemmet. Det tog ungefär en timme för räddningspersonal att flytta hans kropp från stolpen.

FOTO: Sawang Het Rescue Team

Ett brännmärke hittades på hans mage. Han bar inga säkerhetsartiklar som hjälm, skor eller handskar.

Ett vittne, Phonchai Witayapraparat, 45, sa till reportrar: "Jag var inne i mitt hus och slappnade av när jag hörde en man ropa på hjälp."

"Jag rusade ut och såg mannen bli chockad. Jag tog bort en ledning från transformatorn för att bryta den elektriska strömmen innan jag tillkallade hjälp.” sade Phonchai.

Mr. Naruesirn Dokmaiklee, 52, som är Mr. Montris arbetsgivare sa till reportrar, "Jag har redan varnat honom för att bära korrekt säkerhetsutrustning många gånger tidigare. Dessutom försökte han ofta göra ytterligare arbete utanför hans räckvidd, vilket vi tror var fallet i denna incident. Han försökte ansluta kablar som han inte var tränad på vilket resulterade i den olyckliga olyckan.”

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.