Föraren drunknar i Chonburi efter att ha kört in sin pickup i en kanal

FOTO: Sawang Uttayan Pan Thong räddningsteam

Chonburi –

En 31-årig förare drunknade efter att han tappade kontrollen över sin pickup innan han föll i en kanal i Pan Thong District tidigt i morse (28 augusti)th).

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 1 i industriområdet Soi 30 Amata City, Ban Gao-distriktet. Detta är under ett aktuellt obligatoriskt utegångsförbud från 3:9 till 00:4 i Chonburi på grund av Covid-00-åtgärder.

Utryckningspersonal kom till platsen för att hitta den grå pickupen som låg i en kanal nära vägen. Föraren hittades i närheten som senare identifierades som Mr. Yuttana Yuansri, 31, från Loei.

Vittnen till olyckan hade hoppat in i kanalen och hjälpt till att dra upp Yuttana från hans fordon innan räddningspersonal anlände.

Yuttana var medvetslös och dödförklarades tragiskt nog senare. Räddningspersonal sa att Yuttana hade svalt en stor mängd vatten från kanalen och verkade ha drunknat i sitt eget fordon, trots de bästa ansträngningarna från räddningsarbetare och vittnen till platsen som hjälpte till att rädda honom.

Ett huvudvittne, Mr Maytee Boonthonggo, vars ålder inte angavs, sa till Pattaya News reportrar: "Jag hörde ett högt ljud innan jag upptäckte pickupen som låg i kanalen."

– Glaset på förarsidans ruta var krossat, vilket hade släppt in en stor mängd vatten i fordonet, och jag lyckades öppna dörren. Lokalbefolkningen och jag hjälpte till att dra ut honom från pickupen men det var redan för sent.”

I detta skede tror Phan Thong-polisen att Yuttana kan ha tappat kontrollen över sin pickup på grund av hög hastighet på en våt väg. Utredningen fortsätter dock.

FOTO: Sawang Uttayan Pan Thong räddningsteam

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.