Koh Larn öppnar igen från den 31 augusti, regeln om endast vaccinerade besökare verkar ha släppts

Koh Larn, Pattaya-

Den populära turistön Koh Larn utfärdade ett uttalande på sina sociala medier i går kväll, 28 augusti 2021, där de säger att de planerar att öppna ön igen för allmänheten från den 31 augusti 2021, vilket är den kommande tisdag.

De kommer att köra tre färjor om dagen kl. 7, 00 och 12

Alla Chonburi Covid-19-regler gäller för ön, inklusive ett förbud mot stora sammankomster och ett utegångsförbud på kvällen från 9:00 till 4:00 Stränder har ännu inte tillkännagivits att de kan öppnas av Chonburi-guvernören så åtminstone den den 31:a kommer de fortfarande att vara stängda om inte order ändras.

Viktigt är att Koh Larn provade en regel "endast vaccinerade besökare" innan de nyligen stängde totalt på grund av flera fall av Covid-19 på ön, som har en kraftigt vaccinerad befolkning på långt över 70 %. Det nämns inget om detta krav på de nya reglerna som släppts, som finns på thailändska ovan. Det enda större kravet för en besökare är ett pass eller thailändskt ID-kort. Utländska migrantarbetare kommer inte att få besöka ön, enligt reglerna.

 

Sändning
Användarrecension
4 (4 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/