Det privata bussbolaget "Nakhonchai Air" kommer att återgå till verksamheten i september, efter lättade Covid-19-restriktioner i Thailand

FOTO: Matichon

Nationella -

Det privata bussbolaget Nakhonchai Air kommer att återgå till verksamheten på alla rutter i hela landet från och med den 1 september, efter CCSA:s lättade restriktioner kring interprovinsiella resor bland 29 mörkröda zonprovinser förra veckan.

Nakhonchai Airs president Kruawan Wongrukmit avslöjade för pressen idag, den 31 augusti, att företaget kommer att fortsätta sin bussverksamhet nästa månad och täcker alla rutter i de nordöstra, norra och östra regionerna efter uppmjukningen av låsningsåtgärderna.

Bussen kommer att tillhandahålla tjänster under förebyggande åtgärder för att förhindra Covid-19 Coronavirus inklusive att begränsa antalet passagerare till högst 75 procent av busskapaciteten. Passagerare bör göra en reservation 3 dagar före avresedatumet på alla online- eller offlineplattformar.

Alla passagerare måste bära en ansiktsmask hela tiden och måste avstå från att äta på bussen. Att äta överallt är inte tillåtet i fordon för att förhindra eventuell spridning av viruset. Mat kommer att serveras och tillåts endast vid rastplatser eller busshållplatser. Avgångs- och ankomsttiderna kommer också att ändras för att följa utegångsförbudet på natten i provinser som har denna regel, som Bangkok.

Passagerare måste också strikt följa de sjukdomsförebyggande åtgärderna som föreskrivs av destinationsprovinsen, inklusive att skanna QR-koden från www.Thaichana.com för in- och utcheckning eller fylla i hälsoinformation vid ankomst.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.