27-årig kvinna som hittades död i lägenheten Samut Prakan testar positivt för Covid-19, bekräftade lokal polis i går

FOTO: Inlägg idag

Samut Prakan –En 27-årig kvinna som hittades död i en lägenhet i Mueang Samut Prakan visade sig vara positiv för Covid-19 Coronavirus, bekräftade den lokala polisen i går kväll den 4 september. Kvinnan, som endast identifierades som Jiraporn, upptäcktes liggande oklädd i ett rum på andra våningen i ett lägenhetskomplex igår. Fyra använda kondomer låg utspridda i närheten på golvet och eventuella blåmärken ska ha hittats på hennes hals och torkat blod på näsan, munnen och kudden.

Pattaya News/TPN Media har täckt den tidigare historien som du kan hitta i artikeln HÄR:

27-årig kvinna, tidigare invånare i Pattaya, hittades död i Samut Prakan, polisen tror att fulspel kan vara inblandat

Senare avslöjade polisöverste Termras Jindawat, Muangs polisstationschef, att resultatet av Covid-19 ATK-testet från den avlidne visade sig vara positivt. Obduktionsresultatet har dock ännu inte rapporterats av läkarna om hon har dött av infektionen eller inte.

Utredningen kring dödsorsaken pågår fortfarande, enligt chefen. Förundersökningarna visade att hon inte hade några särskilda problem med någon.

Överste Termras sa: "Från bilder från övervakningskameror kan den misstänkte vara vem som helst. De som troddes vara inblandade kallas till förhör. Allt håller på att samlas in bevis och faktakontroll."

"Kondomerna som hittats på brottsplatsen är också under undersökning. Vi kan inte avslöja mer detaljer om utredningen ännu.”

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.