Tre skadade efter att pickup-förare kraschade in i en elstolpe i Pattaya-området

Banglamung, Pattaya, Thailand –

Tre personer har ådragit sig skador efter att en lastbilsförare kolliderade med en elstolpe i Pattaya-området tidigt i går morse.

Först kan du se en videoversion av den här historien nedan:

Banglamung-polisen underrättades om olyckan klockan 1 igår (45 september) tidigt på morgonen på motorväg 13, avsnitt 7 i Pattaya. TPN media noterar att detta var under ett aktuellt obligatoriskt Covid-5 utegångsförbud och det var oklart om de inblandade hade tillstånd att vara ute under utegångsförbudet.

Räddningspersonal och The Pattaya News reportrar anlände till platsen för att hitta en skadad grå pickup som hade byggts om till en bärgningsbil som hade kolliderat med en elstolpe i en kurva på motorvägen.

Tre personer, som inte omedelbart identifierades av Banglamung-polisen, satt fast i hytten på den skadade pickupen. De fördes till ett lokalt sjukhus.

Husägare som bor nära olycksplatsen berättade för polisen i Banglamung att de hörde en hög motor skjuta många gånger innan pickupen kraschade.

Banglamung-polisen noterade för nyhetsreportrar i Pattaya att de fortsätter sin utredning för att fastställa det exakta händelseförloppet som ledde till olyckan. De tre skadade passagerarna i pickupen är kvar på ett sjukhus vid presstillfället, men deras tillstånd var inte omedelbart känt.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
3 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.