Paret Ban Bueng vinner första pris i thailändskt lotteri, 12 miljoner baht

FOTO: MGR Online

Ban Bueng, Chonburi –

Ett thailändskt par i Ban Bueng som äger och driver en liten restaurang tillsammans vann första pris i det thailändska lotteriet, totalt 12 miljoner baht igår (16 september)th).

Det thailändska lotteriet tillkännages två gånger i månaden (den 1:a och 16:e dagen i varje månad).

Pimchanok Sudta, 31, och Supaktra Imkamon, 36, åkte till Ban Buengs polisstation i går med en uppsättning av två lotter med numret 070935.

Pimchanok berättade för den associerade thailändska pressen, "Vi säljer mat i ett köpcentrum i Ban Bueng. Igår morse ville vi köpa en lott med de tre sista siffrorna 935. Det fanns två uppsättningar av det numret tillgängliga. Så vi köpte den och delade den åt oss båda."

"Vi lagade mat i köket på vår restaurang som vi äger tillsammans i går eftermiddag och jag skar fingret medan jag hackade kött. Omedelbart efter det meddelade de dock lotteriresultatet på tv och jag glömde helt bort all smärta jag hade." sade Pimchanok med ett leende.

"Vi har varit ett par i två år nu. Sedan vi träffades har många bra saker kommit till oss.” Pimchanok lade till.

”Vi kommer att använda pengarna till att köpa ett nytt hus och för att investera och förbättra i vår restaurang. Mitt finger kommer att klara sig." avslutade Pimchanok och skrattade om den mindre skadan.

FOTO: MGR Online=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Sändning
Användarrecension
4.75 (4 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.