Pattaya Japanese Association stöder donationer från det japanska samhället till barn i nöd i Pattaya

Följande är ett pressmeddelande från PJA (Pattaya Japanese Association). Deras uttalanden och åsikter är deras egna. 

Donationer från Japan och det japanska samhället i Thailand till barn vid stiftelser i Pattaya fortsätter under den nuvarande Covid-19-krisen som har sett många lokala välgörenhetsorganisationer kämpa för donationer och stöd på grund av brist på turister, både inhemska och internationella.

I Japan har det japanska folket en traditionell sed att presentera begagnade kläder, skor och behövliga föremål från äldre bröder eller systrar till yngre bröder och systrar även kallade "Osagari". Därför har många japanska familjer nyligen donerat till barn i nöd vid stiftelser i Pattaya. 

Först, för mer information om tidigare PJA och japanska donationer i Pattaya, vänligen kolla våra tidigare artiklar nedan, på thailändska:

en

Pattaya News)ครอบครัวชาวญี่ปุ่นมอบ รองเท้าท฀าก฀า ละอุปกรณ์กีฬาจำนวน 2,000 ชุด ให้กับเด็กๆในพัทยาที่ขาดแดขดดขู บความช่วยเหลือจากสมาคมชาวญี่ปุ่ปาพ่าPJA)

Två
กลุ่ม PJA และ ผบก.ภ.จว.ชลบุรี นำสิ่งของจำเปูนลป็น ้าจากประเทศญี่ปุ่นกว่า 2,000 คู่ มอบให้กับน้องๆ มูลนิธิคุณพุรเีุอเ ป)

För det andra, några foton av de senaste donationerna sammanställdes och organiserades med hjälp av PJA och det japanska samhället. Historien bakom dessa donationer är nedan.

 

Från juli till augusti skötte Saha Tokyu-företaget som utvecklar fastigheter som "HarmoniQ residence Siracha" frivilliga donationer från många japanska familjer till barn i Pattaya, och de donerade begagnade cyklar, barnkläder, skor, leksaker, stationärer och Mer.

Alla dessa donationer levererades till Father Ray Foundation, Human Help Network och Pattaya barnhem i Pattaya av frivillig personal vid PJA (Pattaya Japanese Association). 

För mer information kan du kolla videon nedan om denna donation.

 

I en annan donation som ses ovan, donerade GreenLife-företaget i Siracha många sängkläder och företaget Kyoto Seni i Bangkok från Kyoto donerade över tusen nya T-shirts för barn och mer till barn vid stiftelser i Pattaya med PJA.

<Video: https://youtu.be/ykwbp3Q5YV0 )

 

Detta är en MTU (Mobile Training Unit) donerad av Japans ambassad i Bangkok för Human Help Network i Pattaya.

 

PJA (Pattaya Japanese Association) och det japanska samhället kommer att försöka stödja mer för behövande barn vid olika stiftelser i Pattaya.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/