Fotgängare dödades av påkörningsolycka i Ban Bueng, polisen letar fortfarande efter förare

FOTO: Sarut Thaninmongkon

Ban Bueng –

En 61-årig man dödades av en påkörningsolycka i Ban Bueng under den senaste helgen.

Ban Bueng-polisen underrättades om olyckan klockan 8 lördagen den 00 september på väg 18 4 i Nong Paikaew.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta kroppen av Manas Wongwai, 61, liggande vid sidan av vägen. Han hade fått allvarliga skador och enligt räddningstjänsten hade han dött nästan omedelbart efter att ha blivit påkörd av ett fordon.

Ongarj Sakukaew, 63, sa till polisen i Ban Bueng: "Mr. Manas var en säljare på en marknad i närheten. Jag hade precis pratat med honom innan olyckan. Vi hittade inte fordonet som träffade honom och det fanns inga omedelbara vittnen som kom fram, hans kropp hittades en kort tid efter olyckan av en annan fotgängare.”

Polisen i Ban Bueng fortsätter sin utredning för att hitta den påkörda föraren och ber alla som kan ha sett händelsen att prata med dem. De tror att Mr Wongwai gick längs väg nummer 4 för att gå hem på kvällen efter jobbet på grund av ett utegångsförbud på plats på grund av Covid-19 från 9:00 till 4:00 när han blev påkörd av en okänd förare. Enligt Mr Ongarj gick Manas hem från jobbet varje kväll. Baserat på skadornas svårighetsgrad tror polisen att Wongwai ådrog sig att fordonet också körde fort och att han inte såg honom gå på sidan av vägbanan.

TPN media kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar om brottsbekämpande myndigheter informerar oss om ytterligare utveckling.

FOTO: Sarut Thaninmongkon

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.