Fyra motorcyklar stulna i Pattaya-området på en vecka, polisen varnar lokala invånare att vara på sin vakt

Banglamung –

Pattaya-områdets brottsbekämpande myndigheter har informerat The Pattaya News om att totalt fyra motorcyklar har stulits i Banglamung-området förra veckan och rådde lokala motorcykelägare att vara på jakt efter tjuvar i Banglamung-distriktet, drivna av en fortfarande kämpande ekonomi och brist. av arbetstillfällen på grund av Covid-19-restriktioner och brist på utländska och inhemska turister.

Sompot Euasakunmongkon, 62, en lägenhetskomplexägare i Banglamung, berättade för The Pattaya News, "Två motorcyklar har stulits från mitt komplex i centrala Pattaya. De misstänkta klippte ett staket för att komma åt motorcykelparkeringen och stal cyklarna vid det här laget. Vi har tillhandahållit CCTV till Pattaya-polisen.”

Ruengdet Ratchata, 25, sa till The Pattaya News reportrar efter att ha kontaktat oss via sociala medier: "Min motorcykel stals från en lägenhet i Banglamung, nära järnvägsvägen. Jag har redan gjort en polisanmälan. Jag hade hört talas om gäng organiserade motorcykeltjuvar i området men trodde aldrig att de skulle rikta in sig på min cykel eftersom den är billig och inte av en speciell design eller märke.”

Mr. Patarapong Garasamawan, 35, berättade för The Pattaya News reportrar, "Min motorcykel, som stod parkerad framför en byggnad i Soi Poethisarn, stals mitt i natten den 17 september, runt 1:30." Bilden ovan tillhandahölls av Patarapong som också gav filmen till polisen.

Alla fyra motorcykelägare har rapporterat sin förlust till Banglamung-polisen med CCTV-bilder av misstänkta.

Polisen i Banglamung har inte rapporterat gripandet av några misstänkta vid presstiden, men uppgav att de följer flera ledtrådar baserat på CCTV-filmerna som de fått. De varnade för att flera tjuvar verkar vara verksamma under utegångsförbudet mellan 9:00 och 4:00 och riktar sig mot områden med låg trafik, främst i östra Pattaya. Utegångsförbudet gäller på grund av Covid-19 åtminstone till slutet av september.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Sändning
Användarrecension
2 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.