Man ertappad med att stjäla kvinnors underkläder på CCTV i en tvättstuga i Pattaya-området

Banglamung –

En tjuv greps på bar gärning på CCTV när han enligt uppgift stal kvinnors underkläder i en tvättstuga i Pattaya-området i slutet av förra veckan.

Onuma, som går under ett namn, 36, är ägare till en tvättbutik i Soi Kasetsin, Nongprue. Onuma berättade för The Pattaya News att på morgonen torsdagen den 16 september, strax före klockan 8:00, stal en manlig tjuv som satt på en motorcykel totalt åtta kvinnors trosor som hängde på en klädstreck för att torka framför tvättstuga efter en nyligen tvättad.

CCTV-filmer som visas för Pattaya News-teamet verkar visa att tjuven bar hjälm och stal underkläderna snabbt innan han skyndade iväg.

Onuma sa till reportrar, "Jag ville försäkra mig om att media var medvetna om denna incident och har redan lämnat in en polisanmälan under den senaste helgen. Jag är rädd att den här personen kan vara en mycket störd individ och att han måste fångas.”

Pattayas brottsbekämpande myndigheter bekräftade att de har sett CCTV-filmerna och försöker hitta den misstänkte baserat på registreringsskylten på hans motorcykel. Men vid presstillfället är tjuven fortfarande på fri fot.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.