Motorcykelförare dör efter att ha blivit överkörd av en lastbil i Phan Thong

FOTO: Pupa Laihin

Phan Thong –

En förare har dödförklarats medan hans passagerare överlevde efter att han och hans motorcykel tragiskt kördes över av en lastbil i Phan Thong under den gångna helgen.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på lördagsmorgonen den 18 september vid infarten till Soi Ban Gao i Ban Gao.

Det första insatsteamet kom till platsen för att hitta kroppen av motorcykelföraren Mr. Somchai Garin, 26. Thitina Sawichai, 22, en passagerare till Somchai överlevde med mindre skador. Den skadade motorcykeln som tillhörde Somchai hittades under lastbilen.

Lastbilschauffören, herr Kit Tanomsak, 28, berättade för de lokala reportrarna, "Jag förberedde mig för att svänga vänster och hade min blinkers på i cirka 50 meter innan. Jag såg inte motorcykeln som kördes av Mr. Somchai som kom från ingenstans.”

Polisen fortsätter sin utredning för att fastställa exakt vad som ledde till Garins tragiska död och planerar att prata vidare med Thitina när hon har återhämtat sig från sina mindre skador och är beredd att tala med polisen.

FOTO: Pupa Laihin

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter

 

Sändning
Användarrecension
2 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.