Pattaya City planerar att lägga till fler vattenavloppsrör nära Walking Street för att lösa översvämningsproblem

Pattaya –

Pattayas stadsförvaltning planerar att lägga till fler vattenavloppsrör och system nära Pattaya Walking Street i södra Pattaya för att lösa ihållande översvämningsproblem i området.

Pattayas biträdande borgmästare Pattana Boonsawat och anställda har undersökt och besökt området framför Walking Street under de senaste dagarna.

Biträdande borgmästare Pattana berättade för The Pattaya News, "Borgmästare Sonthaya Khunplome har funnit att från södra Pattaya-korsningen längs Chalerm Phrakiet 2 Road är ett område av oro som tar emot en stor mängd regnvatten genom dränering från staden och från Sukhumvit Road."

"När Pattaya lider av kraftiga stormar och ihållande regn kan översvämningsvattnet i den här delen av södra Pattaya inte snabbt rinna ut i havet. Detta gör att South Pattaya-korsningen blir översvämmad och problem med närliggande sois och gator." Pattana förklarade.

"Vi har två områden i åtanke att installera fler vattendräneringsrör som finns nära avloppsvattenpumpstationen i södra Pattaya och vid ingången till Walking Street. ”, konstaterade Pattana.

"Men vi arbetar också med en utbyggnad av gångvägen och utvecklar Pattaya Walking Street med underjordiska kablar och fixar vägen, förbereder oss för att välkomna utländska turister från november", avslutade Pattana.

Entrén till Walk Street är för närvarande under uppbyggnad för det planerade kabelhanterings-, gång- och dräneringsprojektet. Även om det är ett besvär, enligt Pattana, förblir de allra flesta företag på gatan stängda eftersom nöjesställen ännu inte har tillåtits öppna av den thailändska regeringen på grund av Covid-19 oro. Pattana hoppas att staden kan påskynda det planerade arbetet innan en eventuell återöppning av gatan.

Det fanns dock ingen specifik tidslinje för projektet, ungefär som alla öppnande av nöjesställen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
5 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.