Lastbilschaufför springer av misstag över och dödar sin fru på en bensinstation i Chonburi

FOTO: Kaoded Chonburi

Chonburi –

En 45-årig kvinna har dödförklarats efter att hon blev överkörd av en lastbil som kördes av hennes man inne på en bensinmack i Mueang Chonburi i går morse (29 september).th).

Mueang Chonburi-polisen underrättades om olyckan klockan 8:00 inne på en bensinstation på Bypass Road i Na Pa, Mueang Chonburi.

Räddningspersonal kom till platsen för att hitta en stor parkerad släpbil i bensinstationen. Kroppen av Mrs. Roong Fah Panmanee, 45, hittades under lastbilen.

FOTO: Kaoded Chonburi

En anställd på bensinstationen, endast identifierad som Mr. Eak, sa till polisen: "Jag såg att lastbilen rörde sig innan jag träffade kvinnan som gick i närheten. Jag skrek för att varna dem men det var för sent. Kvinnan föll och blev tragiskt överkörd.”

Lastbilschauffören, herr Tanongsak Bangsongnern, 44, sa till polisen med stor känsla: "Min fru, min son och jag kom från Samut Prakan för att leverera jord."

”Vi stannade vid bensinstationen men jag kunde inte hitta en plats att parkera lastbilen på eftersom det var många fordon. Jag flyttade lastbilen långsamt efter att min fru och son gått ut ur hytten för att köpa några saker från stationens närbutik. Hon kan ha gått väldigt nära lastbilen medan jag rörde mig och jag kunde inte se henne.” Tanongsak uppgav.

Polisen i Mueang Chonburi noterade att de tog Tanongsak till en lokal polisstation för ytterligare förhör om händelsen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Sändning
Användarrecension
2.5 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.