Amerikansk man, som påstår sig vara hög på droger, greps i Bangkok efter påstådd våldtäkt av massageterapeut och försök till sexuella övergrepp på ung flicka i Khon Kaen

Khon Kaen -

En 37-årig amerikansk man som påstås ha våldtagit en kvinnlig massageterapeut och försökt att sexuellt utnyttja en 12-årig flicka i Khon Kaen har gripits i Bangkok, enligt Royal Thai Police.

Generalmajor Damronsak Kittiprapat, ställföreträdande befälhavare för den kungliga thailändska polisen, sa till pressen tidigare idag, den 2 oktober 2021, "Den 27 septemberth En 37-årig amerikansk man hade anklagats för att ha attackerat och våldtagit en 45-årig kvinnlig massageterapeut i en massagebutik och lämnat henne blodig och misshandlad i staden Khon Kaen innan han rusade iväg på en röd sportmotorcykel. ”

"Kort efter händelsen i massagebutiken runt 1:00 försökte han begå sexuella övergrepp mot en 12-årig flicka (vissa rapporter från thailändska medier har uppgett att offret var 13) som hjälpte sina föräldrar att sälja honung kl. ett vägstånd på Mittraphap Road i Ban Pai under dagtid. Han stannade sin motorcykel, som inte hade några registreringsskyltar, och misshandlade flickan och exponerade sig själv för henne. Den chockerande incidenten stoppades av en förbipasserande oljetankschaufför eftersom flickans föräldrar inte var omedelbart närvarande. Oljebilschauffören tutade flera gånger, stoppade sitt fordon och klev ut för att försöka stoppa den misstänkte med våld, men den misstänkte flydde på sin motorcykel. Efter den här händelsen och båda polisanmälningarna från offren började vi spåra den utländska misstänkte, som inte visade någon respekt för thailändsk lag eller andra.” Generalmajor Damronsak uppgav.

"Vi fortsatte vår utredning med hjälp av CCTV, data från Royal Thai Immigration Department och tips från allmänheten för att identifiera och spåra upp den utländska misstänkte. Från och med i morse arresterade vi den huvudmisstänkte Robert A., 37, amerikansk medborgare, i en bostadsrätt i Soi Na Na på Sukhumvit Road i Bangkok.” Generalmajor Damronsak fortsatte.

"I Roberts bostad beslagtogs motorcykeln som påstås ha använts på brottsplatsen samt kläderna och den mycket framträdande orange och svarta motorcykelhjälmen som han verkade ha på sig den dagen, enligt CCTV-filmer." Generalmajor Damronsak tillade.

"Herr. Robert har erkänt för den kungliga thailändska polisen alla anklagelser mot honom. Han hävdade att han tog illegala droger, snabbhet, vilket ledde till att han begick sina handlingar och påstod att han inte var i rätt sinnestillstånd.” Generalmajor Damronsak sa.

"Herr. Robert står åtalad för kroppsskada som orsakat allvarlig skada, våldtäkt och sexuella övergrepp samt att tvångsfängsla någon mot deras vilja. Han är fortfarande häktad för närvarande." Generalmajor Damronsak tillade.

Enligt Royal Thai Immigration hade den misstänkte tagit sig in i Thailand redan i januari och ansökt om ett långtidsvisum i Samui. Han hade senast vistats i Amnat Charoen innan han greps i Bangkok, enligt uppgift med en flickvän. Flickvännen, vars namn undanhållits av polisen, ska ha uppgett att den misstänkte hade varit frånvarande den 27 september och sedan återvänt till Amnat Charoen. Men han lämnade Amnat Charoen den 29 september och betonade att han hade "saker att göra" och att han inte återvände, troligen i ett försök att fly från potentiella brottsbekämpande myndigheter. Men enligt Immigration var hans bostad i Bangkok, där han till slut arresterades.

Den kungliga thailändska polisen uppgav att den misstänkte kommer att skickas tillbaka till Khon Kaen, där anklagelserna ägde rum, för rättsliga förfaranden.

 

FOTO: fm91bkk

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
4 (4 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.