TACO BELL® THAILAND RIDER PÅ NFT-TRENDEN FÖR ATT SLÄPPA EXKLUSIV ‘NFTACO’ KONST

Följande är ett pressmeddelande från Taco Bell. Deras tankar och uttalanden är deras egna.

Bangkok, Thailand 4 oktober 2021 –National Taco Day är en dag där tacoälskare över hela världen samlas och firar sin kärlek till tacos. För att fira denna speciella dag den 4 oktober, kommer Taco Bell Thailand, den kaliforniska snabbservicerestaurangkedjan att börja släppa sin första samling av kreativ NFTaco digital konst. Kunder kommer också att kunna få en gratis taco under denna kampanj, som kommer att pågå från 4 oktober 2021 till 26 oktober 2021. National Taco Day firas på mer än 24 marknader över hela världen på deltagande restauranger.

Taco Bell strävar alltid efter att ligga i den digitala framkanten och Taco Bell Thailand är glada över att delta i NFT-konversationen (Non-Fungible Token) online. Inspirerad av NFT:er har Taco Bell skapat en serie unika konstverk, som sätter tacos i centrum. Taco Bells NFTacos är exklusiva med ett begränsat antal tillgängligt. Varje person kommer att få ett unikt digitalt konstverk - så inga två konstverk kommer att vara den andra lik. Varumärket samarbetar också med lokala artister som kommer att designa sina egna NFTaco digitala konstverk för tacofans.

 

Chalermchai Mahagitsiri, VD och koncernchef för TTA och direktör för Siam Taco Co., Ltd.,"Vi introducerar varumärket Taco Bell som ett av världens mest inspirerande digitala livsstilsvarumärken i Thailand. Genom att använda den visuella karaktären hos NFTaco kommer konsumenterna att bli bekanta med Taco Bells berömda tacos och öka medvetenheten kring dem.â€

Det är lätt för konsumenter att njuta av att hämta NF-Taco och deras gratis taco från Taco Bell:

  • Lägg till @tacobellthai till deras LINE-konto
  • Skriv TACO eller taco-emojien för att få en unik och exklusiv NFTaco
  • Få automatiskt en gratis tacokupong som kan lösas in på vilken Taco Bell-restaurang som helst i Thailand varje Tacotisdag, enligt villkoren.

Börja samla Taco Bells NFTaco idag och hitta din närmaste Taco Bell-restaurang här. att lösa in.

För mer information om Taco Bell Thailand, besök vår webbplats. Du kan också hålla dig uppdaterad om allt om Taco Bell genom att följa oss på Facebook och Instagram. För information om erbjudanden och villkor, besök https://tacobell.co.th.

# # #

Om Taco Bell

Taco Bell Corp., ett dotterbolag till Yum! Brands, Inc., är en världsberömd mexikansk-inspirerad restaurangkedja som serverar anpassningsbara tacos, burritos och andra specialiteter med djärva smaker, kvalitetsingredienser, genombrottsvärde och förstklassig kundservice till över 42 miljoner kunder varje vecka över hela världen . Taco Bell driver över 7000 restauranger på mer än 30 marknader inklusive USA, med expansionen som fortsätter över hela världen.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/