25-årig man i Chonburi dör efter att ha kört in sin motorcykel i en lastbil i Mueang Chonburi

FOTO: Wisarn Sangajroen / Toppnyheter

Chonburi –

En 25-årig thailändsk man har dödförklarats på platsen efter att han krockat med sin motorcykel in i en parkerad lastbil i Mueang Chonburi.

Sametpolisen underrättades om olyckan tidigare i veckan på Phraya Sajja Road i stadsdelen Samet.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta kroppen av Amnuay Chaideesom, 25, liggande mitt på Phraya Sajja Road. Svåra skador hittades i ansiktet och han hade brutit nacken till följd av olyckan.

I närheten hittade första insatsteam Amnuays skadade motorcykel liggande på vägen och en lätt skadad grönjordsbil parkerad vid sidan av vägen.

Lastbilschauffören, herr Wanchai Imduaylan, 36, berättade för Samet-polisen, "Jag parkerade min lastbil vid sidan av vägen för att leverera jord till en kund i närheten. Motorcykeln som kördes av Amnuay kraschade in i min lastbil.”

"Det stod en annan parkerad pickup bakom min lastbil. Jag har ingen aning om hur Amnuay kraschade in i min lastbil istället. Som ni kan av bilderna, var jag parkerad på den angivna parkeringsfilen och hade inte gjort något fel.”

Samet-polisen uppgav till den associerade thailändska pressen att de fortfarande håller på att fastställa vad som exakt orsakade den tragiska olyckan. Herr Amnuays kropp gavs till släktingar för begravningsriter.

FOTO: Wisarn Sangajroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.