54-årig kvinna allvarligt skadad, tappar nästan sin hand efter att ha fastnat i en kokosnötskalningsmaskin i Chonburi

Chonburi –

En 54-årig kvinna har tappat alla fem fingrar på sin högra hand efter att hon fastnade i en kokosnötskalningsmaskin i Mueang Chonburi igår, den 6 oktober 2021.

Räddningspersonal underrättades om händelsen i en kokosmjölksbutik i Soi Yan Poe Thong, i underdistriktet Makham Yeng onsdag eftermiddag den 6 oktober.

Första svarsteam anlände till butiken för att hitta Jantra Paodee, 54, vars högra hand satt fast i en elektrisk kokosnötskalningsmaskin.

Räddningsarbetare använde en hydraulisk kutter för att hjälpa till att frigöra hennes hand. Det tog ungefär en halvtimme att få henne helt fri från maskinen. Enligt räddningspersonal tappade Jantra alla fem fingrar på sin högra hand till följd av olyckan, men slapp amputera hela handen. Jantra fördes till akuten för akut operation.

Hennes arbetsgivare, vars namn undanhölls i avvaktan på en ytterligare utredning av olyckan av relevanta myndigheter, sa till The Pattaya News-teamet: "Vi säger alltid till Jantra att inte bära handskar när man arbetar med maskinerna eftersom maskinen kan fånga upp handskar och löst material och dra in den. Hon lyssnade dock inte och hade handskar på sig när hon använde maskineriet, som fastnade inombords.”

Det var inte omedelbart känt om några potentiella rättsliga anklagelser eller anspråk skulle äga rum angående incidenten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
3 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.