Sedan kastar sig in i däckverkstaden efter att ha blivit påkörd av en pickup i Chonburi

Chonburi –

Två förare har klarat sig från skador efter att en sedan kört in i en hjul- och däckverkstad efter att ha blivit påkörd av en pickup i Mueang Chonburi.

Don Hualor-polisen underrättades om olyckan torsdagen den 7 oktober, strax före soluppgången på Suk Prayoon Road i Na Pa-distriktet.

Polis och första insatsteam anlände till platsen för att hitta en oidentifierad kvinnlig förare, som avböjde att uppge sitt namn till pressen, stående utanför en skadad hjul- och däckverkstad där hennes fordon hade hamnat efter olyckan i väntan på brottsbekämpning.

Hon sa till Don Hualor-polisen: "Jag hörde ett horn innan pickupen kraschade in i baksidan av min sedan. Jag tappade kontrollen över mitt fordon och kastade mig in i däckverkstaden, som då var stängd. Olyckan och kraften från min bil tog mig genom en metalldörr. Som tur var blev jag inte skadad och det fanns ingen inne i huvudbutiken, eftersom de sov i bakrummen.”

Lastbilschauffören, herr Trakansak Passa, sa till Don Hualor-polisen, "Jag körde i ungefär 90 kilometer i timmen. Föraren av sedanen som jag körde använde inte hennes blinkers när hon plötsligt bytte fil och flyttade in på min väg. Jag kunde inte undvika kollisionen. Det här var inte mitt fel."

Däckverkstadens ägare, Sunee Shewinworaluck, som bor inne i sin butik, sa till Don Hualor-polisen: "Jag låg och sov när jag hörde ett högt ljud som väckte mig. Jag var rädd först så jag tittade på CCTV-kamerorna från mitt rum på baksidan av butiken innan jag såg att det var en olycka och inte ett potentiellt inbrott. Jag gick sedan ut för att ge hjälp och ringa polisen.”

Don Hualor-polisen har vid presstid inte fastställt vem som är skyldig till olyckan och sa att de kommer att granska CCTV från Sunee och intervjua båda förarna ytterligare innan de fastställer eventuella juridiska åtal eller vem som är ansvarig för kostnaderna för skadorna.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.