AMORNTEP INSTRUMENTAL I LIFTING NAKHON RATCHASIMAS 3-0-SEGER MOT CEB SC FÖR ATT SÄKRA SEMIFINALPLATSEN

Nakhon Ratchasima. Thailand, 12 oktober 2021 – Den kraftfulla vänsterhandaren Amorntep Konhan slet metodiskt det lankesiska försvaret i sönder med sina exceptionella attacker när Nakhon Ratchasima QminC VC svepte CEB Sports Club i bekväma raka set 25-21, 25-20, 25- 13 för att nå semifinalen i 2021 Asian Club Volleyball Championship för män i Terminal 21 Hall på tisdag.

Mot CEB Sports Club utmärkte Nakhon Ratchasima sig i försvaret och hade bra lagarbete, med sina spektakulära attacker som övervann de tuffa rivalernas solida block. Kämpade för att vinna de två första seten med 25-21 25-20, Nakhon Ratchasima fortsatte sin fina form och vann det bekväma tredje setet med 25-13.

Under matchen visade Nakhon Ratchasima ett enormt mod och defensiv motståndskraft och bevisade sin överlägsenhet gentemot motståndarna genom att ta 42 attackträffar mot CEB SC:s 39 förutom att ta 5 blockpoäng mot rivalernas 4.

Amorntep Konhan var den drivande kraften för Nakhon Ratchasima och gjorde fantastiska 22 poäng inklusive 16 attacker för att komplettera settaren Saranchit Charoensuks resultat, medan Hirushan ledde CEB Sports Club med 16 poäng.

"Vi tog oss till semifinal för första gången i historien, men det vi måste sikta på i det här mästerskapet nu är att ta en medalj," sa Amorntep efter matchen.

Med 8 poäng från ett 3-1-rekord kom Nakhon Ratchasima på andra plats i pool A och kommer härnäst att slåss mot vinnare i pool B i semifinalmatchen på torsdag, medan vinstlösa CEB Sports Club kommer att utmana Rebisco Philippines i den 9:e -10:e slutspelsmatchen.

Det föregående var ett pressmeddelande från 2021 asiatiska mästerskap för klubbvolleyboll för män som publicerades med fullt tillstånd. Deras tankar och uttalanden är helt deras egna.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/