Hyatt Regency Koh Samui fotograferar för IG-vänlig framgång

KOH SAMUI, Thailand — Fullt av designkänsla och beläget i ett av Koh Samuis mest fantastiska hörn, är det nya Hyatt Regency Koh Samui inte ont om visuell tjusning.

Med det i åtanke tar den nyligen avtäckta resorten åtgärder för att positionera sig som en av de mest Instagram-vänliga fastigheterna i kungariket genom sitt Gallery of Eight, en samling av åtta sajter utspridda runt fastigheten speciellt utvalda för deras fotogeniska tilltal.

Holiday snaps har länge varit en integrerad del av reseupplevelsen. Men med "bilder eller så hände det inte" som Instagram-erans mantra, har det blivit en viktig prioritet för många att samla in visuell dokumentation av fritiden.

Resorter som är kunniga på sociala medier gör en extra mil för att leverera speciellt utvalda fotomöjligheter som ger gott om foder för IG-flöden.

Designerna av Hyatt Regency Koh Samui visste att gästerna skulle få svårt att motstå de optiska signalerna. Därför bakade de i den utvalda samlingen av snapsvänliga ställen.

"The Gallery of Eight är en fantastisk interaktiv upplevelse", säger Adrian Pulido, General Manager, Hyatt Regency Koh Samui. "Vi har alltid haft i tankarna att åtta fotooperationer skulle vara ett fint avrundat nummer för gästerna. Inte för många för att vara överväldigande, men tillräckligt för att göra det till en betydande funktion. Men, sådan var rikedomen av visuell inspiration, vi hade ett tufft jobb med att vinna ner våra val!

"Var och en av de åtta fotogena platserna runt resorten är inspirerade av Samuis idylliska livsstil och öns unika landmärken. Gästerna kan nu hitta dem, känna på dem och spela in deras speciella minnen för framtiden.”

Fastigheten utnyttjar Koh Samuis skönhet till fullo genom dess kustnära läge, inkorporering av skyddade infödda yangna träd som en gång fungerade som navigationsmarkörer för lokala fiskare, och många inspirerade arkitektoniska detaljer.

Den sistnämnda inkluderar en spektakulär lobby – utgångspunkten för Gallery of Eight – där många takfönster tillåter naturlig belysning av solen och månen.

Andra troliga fotooperationer inkluderar en dal som vimlar av färgglad tropisk flora och den största poolzonen på ön, en samling av fyra pooler, som var och en faller ner från huvudpoolen på resortens övre däck.

Ytterligare inkludering i Gallery of Eight sträcker sig från SESUN, resortens populära medelhavsinspirerade strandgrill till resortens grönskande ekologiska trädgård och den levande gröna innergården i hjärtat av dess hälsocenter.

Alla åtta fotooperationer är markerade på resortkartan, som är tryckt på gästernas nyckelkortshållare. En större version av kartan finns i lobbyn.

"Vi vet att människor älskar att ta bilder för sina sociala medier", tillade Pulido. "Och eftersom det händer så mycket här visuellt, tänkte vi att det skulle vara en bra idé att ge våra gäster en hjälpande hand genom att peka dem i riktning mot de bästa platserna!"

Resortlobbyn – den längsta på Koh Samui – är startpunkten för The Gallery of Eight

Terrasserade pooler för tankarna till de flera nivåerna av de naturliga vattenfallen som finns i Samuis skogklädda inre

Native yangna träd som en gång fungerade som navigationsmarkörer för lokala fiskare är en unik egenskap

Serien av kuber placerade i den förhöjda delen av resortens terrasserade pooler ger oförglömliga fångster

Resorten maximerar Koh Samuis otroliga naturliga prakt

Det föregående var ett pressmeddelande publicerat med tillstånd av TPN media.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/