Lokala rotaryklubbar i Pattaya-området samlas för World Polio Day

Pattaya, Thailand-

Den 24 oktober 2021 är det världspoliodagen.

Tre Rotaryklubbar från Pattaya kommer att gå samman under en enda kväll för att samla in pengar till kampen mot denna sjukdom!!!

Den 24 oktober varje år är det världspoliodagen och rotaryklubbar runt om i världen anordnar evenemang för att skapa medvetenhet om plågan av den fruktade poliosjukdomen och hur vi måste hjälpa till att utrota den. Rotary har drivit kampanj sedan 1988 för att hjälpa till att utrota polio och det är ett av våra huvudprojekt. Sedan 1988 har vi sett en världsomspännande minskning av poliofall med 99.9 %. I mer än tre år har vi sett vilda poliofall i endast två länder, Afghanistan och Pakistan.

I år slår tre Rotaryklubbar i Pattaya sina krafter samman för att göra en trevlig, givande, informativ insamlingsfunktion vid Royal Cliff Ballroom söndagen den 24 oktober 2021, från 4:30 och framåt.

De tre Rotaryklubbarna som går samman är Rotaryklubbarna i Marina, Jomtien Pattaya och Dolphin Pattaya International.

Evenemanget kommer att hållas under Covid-19 försiktighetsåtgärder och har getts tillstånd av lokala myndigheter att äga rum. Det blir 1,500 3 baht med en formell klädkod och en XNUMX-rätters middag. Drycker ingår inte. Evenemanget kommer att innehålla insamlingar med lotterier och auktioner.

För mer information och för att bekräfta din närvaro, ring 065-359-6982.

Du kan också e-posta pratheep3340@pattayamail.com för mer information.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/