Pattaya-tjänstemän föreslår till Thailands turistmyndighet att bjuda in Lisa Blackpink till Pattaya Countdown Festival

Pattaya –

Direktören för Pattaya Tourism Authority har officiellt föreslagit Thailands turistmyndighet (TAT) att bjuda in den thailändska superstjärnan Lalisa "Lisa" Blackpink till Pattaya Countdown Festival i år i december.

Kajondet Aphicharttrakun, chefen för Pattaya Tourism Authority-kontoret, sa till The Pattaya News-teamet igår, den 13 oktober 2021, "The Tourism Authority of Thailand" (TAT) har tidigare meddelat att de siktar på att bjuda in världsberömda thailändskfödda K-pop-sångerskan Lalisa “Lisa” Manoban från Blackpink för att uppträda på Phukets nedräkningsevenemang i år.

"Vi har officiellt föreslagit TAT att bjuda in Lisa till Pattaya Countdown Festival i år också för att marknadsföra staden som en destination i världsklass som Phuket. Vi planerar att ha en flerdagars nedräkningsfestival och det skulle finnas gott om tid för henne att delta och även besöka Phuket.” Kajondet uppgav.

"Detta är ett bra tillfälle att uppmuntra hennes fans som kallas 'Blinks' att gå med i Pattaya Countdown Festival och att stärka Pattayas inhemska turism." Kajondet fortsatte.

”Det beror dock på budgeten och förhandlingen med Lisas team och byrå. Vi väntar fortfarande på den slutliga bekräftelsen och arbetar med Lisas byrå och TAT, men vi tror verkligen att om Lisa besöker Pattaya Countdown Festival skulle visa att vi lägger Covid-krisen bakom oss och återlanserar Pattaya som en toppturismdestination.” avslutade Kajondet.

TPN-media noterar att Countdown-festivalen, som skulle vara under nyårsperioden, fortfarande behöver godkännande från Center for Covid-19 Situation Administration, eller CCSA, även om Pattaya-tjänstemän är övertygade om att de säkert kan hålla festivalen som normalt lockar tiotusentals . Om Lisa skulle närvara, som utan tvekan är den mest populära thailändska idolen bland thailändska ungdomar för närvarande, skulle det verkligen dra enorma skaror av fans och behöva både noggrant övervakade Covid-19-åtgärder och publikkontroll.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.