Meliá öppnar på Thailands Mai Khao Beach

PHUKET, Thailand (14 oktober 2021)– Meliá Phuket Mai Khao, en resort med 30 sviter och 70 villor på åtta tunnland av Phukets nordvästra kustlinje med utsikt över det himmelsblå Andamansjön planeras att öppna i december.

Anläggningen på Mai Khao Beach ligger vid Phukets längsta sandsträcka och ligger nära en mängd attraktioner som Sirinat National Park, Mai Khao Marine Turtle Foundation och Wat Phra Thong-templet. Phukets internationella flygplats ligger 15 minuters bilresa bort.

Myndigheterna planerar att öppna Thailand för fullt vaccinerade turister från länder som anses vara lågrisk från den 1 november.

Lanserad av Meliá Hotels International och ägs av Thailands ledande bostadsfastighetsutvecklare Phuket Villa Group, är den femstjärniga resorten en del av en utrullning av Meliá-varumärket på viktiga destinationer över hela Thailand, inklusive Koh Samui, Chiang Mai och Bangkok.

Den nya resortens saltvattenspooler, privata villapooler, en reflektionsdamm med nedsänkta sittplatser, vattenträdgårdar, vertikala fall och bevattningsdimma framkallar en återställande atmosfär. Den övergripande designen hyllar samtida estetik och traditionella thailändska inslag.

De moderna, ljusa och rymliga medelhavsinspirerade boendena består av 30 sviter med ett sovrum och 70 villor med ett sovrum som var och en har plats för upp till två vuxna och två barn. Alla har utomhusbadkar, utomhusdusch och stora utomhusterrasser.

Sviterna på 78 kvm kompletteras med badhytter och villorna på 85 kvm med ett sovrum har privata avsvalkningspooler. Femton "friskvårdsvillor" har en utomhusdusch med C-vitamin, daglig massage, ultraljudspridare för eterisk olja, GermGuardian luftrenare, Tempur-Pedic-kuddar, passformboll och yogamatta.

Meliá Phuket Mai Khao kommer att utforska ett varierat kulinariskt landskap från fyra butiker. Nära strandpoolen med sina badhytter och solstolar är den chica Gaia Beach Club "the place to be". Med utgångspunkt i Melias spanska ursprung, hyllar Gaia Spaniens berömda gastronomi genom att servera medelhavs- och fusionsrätter från ett öppet kök och ett fantasifullt urval av cocktails från en lång bar.

Den eleganta restaurangen SASA har öppet hela dagen och specialiserar sig på sydostasiatisk mat. En varm och intim miljö prydd med träfinish, SASA erbjuder avslappnade fina middagar på natten. Elyxr Café serverar färskpressad juice och lokalt bryggd sprit.

Skuggad av ett brett spektrum av inhemska växter, använder resortens design en neutral palett av färger som ett komplement till Mai Khaos sandstrand. Dess höga tak, glaspaneler från golv till tak och dekorativa metallskärmar drar fördel av den naturliga omgivningen och överflöd av solsken.

På 300 kvm är Melias signatur YHI Spa hem till fem behandlingsrum. Utöver sin omfattande meny med massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och inpackningar, erbjuder spaterapeuter även behandlingar vid poolen och i villan.

Fitnesscentret är utrustat med löpband, ellipstrålar, motionscyklar och viktmaskiner. Barnklubben Kidsdom har workshops för att underhålla ungdomar.

En idyllisk plats för bröllop och evenemang, resortens konferensfaciliteter inkluderar en storslagen balsal och ytterligare två multifunktionsrum. Resortens evenemangsplanerare erbjuder skräddarsydd catering och mini mindfulness-sessioner.

"Genom vårt partnerskap med Spaniens ledande hotellkoncern är vi tacksamma för att vi avsevärt kan bidra till Phukets återhämtning i kölvattnet av covid-19 genom att skapa välbehövliga jobb för den lokala turistsektorn och skapa en ny riktmärke för gästfrihet på Thailands största ö, säger Maetapong Upatising, Phuket Villa Groups verkställande direktör.

†Med sin hisnande skönhet och lugn finns det inget mer önskvärt ställe att vara på vid vattnet än Mai Khao Beach, säger Magdalena Martorell, Meliá Phuket Mai Khaos generaldirektör. "Vi ser otroligt fram emot att avtäcka en fritidsanläggning som definieras av ett tydligt fokus på kundernas välbefinnande med Melias soliga spanska gästfrihet och passion för service."

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/