Russell Crowe besöker Thailand och berättar om Phuket Sandbox-upplevelsen, vilket väcker spänning över hela thailändska sociala medier

Nationella -

Den berömda Hollywoodstjärnan Russell Crowe har besökt Thailand för att spela in en film från Vietnamkriget med titeln "The Greatest Beer Run Ever", som markerar vad Thailands tjänstemän har kallat den första stora internationella kändisen att resa till landet och ansöka om Phuket Sandbox under Covid-19 pandemisk.

Skådespelaren har publicerat sina upplevelser och bilder när han satt i karantän under Phuket Sandbox på sitt Twitter-konto den 11 oktober, och förklarade helt enkelt karantänsprocessen och hur Sandboxen fungerar i Thailand. TPN-media noterar att sedan skådespelaren publicerade dessa uttalanden har vissa saker förändrats, en viktig punkt är att man bara behöver sätta sig i karantän i 7 dagar och färre tester.

Russell delade också sina foton och selfies med kända ikoner och landmärken som Tuk-Tuks, kinesiska helgedomar och Kanlayanamit-templet, när han besökte Bangkok i går.

Men en tweet som har fångat thailändska sociala medier visar en bild av de ökänt unika trassliga elektriska och telefonledningar med bildtexten "Bangkok Dreaming...", vilket ger feedback online bland lokala medieanvändare med en trendfas "Välkommen till Bangkok" som en möjlighet att hälsa på skådespelaren och samtidigt kritisera regeringsledningen.

Dessutom är filmen på gång "The Greatest Beer Run Ever" en kommande dramafilm baserad på boken med samma namn av Joanna Molloy och John "Chickie" Donohue, med Russell Crowe och Zac Efron i huvudrollerna och regisserad av Peter Farrelly.

Sammantaget var thailändska sociala medier mycket positiva till skådespelarens besök i Thailand och hur han verkade trivas på riktigt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.