"Krua Khun Toi" håller matmässa på Terminal 21 Pattaya

Pattaya –

‘Krua Khun Toi’, ett känt TV-program med thailändsk mat, håller sina 2nd årlig matmässa vid Terminal 21 Pattaya, med start i helgen.

Se först en video från evenemanget här:

Matmässan inleddes officiellt i fredags (15 oktoberth) och leddes av Pattayas administrativa chef Pramote Taptim, chefen för Pattayas turistmyndighets kontor Khajondet Apicharttrakun och chefen för "Krua Khun Toi" TV-programmet Traipop Limpapat.

Pramote sa vid presskonferensen, "Jag är glad att Krua Khun Toi håller detta stora matevenemang i Pattaya som hjälper oss att främja inhemsk turism och ekonomi."

"Det finns mer än 80 matstånd på matmässan med mer än 300 olika sorters ren och läcker mat under Covid -19-mätningar för att säkerställa säkerhet och sinnesfrid," sa Pramote.

"Matmässan Krua Khun Toi är på bottenvåningen i Paris och M-London vid Terminal 21 Pattaya som hålls från 15 oktober till 25 oktober," tillade Pramote.

Evenemanget är välkommet och öppet för allmänheten och gratis att bläddra runt och se de olika bås som finns. Priserna vid matbodarna varierar, med många alternativ för de med alla möjliga budgetar. Massor av unika livsmedel, speciellt tillagade med godkännande av Krua Khun Toi, finns tillgängliga på festivalen. Dessutom kommer värdarna och skådespelarna i det populära thailändska tv-programmet regelbundet att dyka upp på evenemanget till glädje för upphetsade thailändska publik.

Enligt Covid-19-reglerna krävs maskbärande och socialt avstånd och livsmedelsförsäljare har vaccinerats mot Covid-19 och följer mycket strikta Covid-19-regler och procedurer enligt arrangörerna.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.