Läsare Talkback-resultat: Vad tycker DU bör hända med Waterfront Condo på Bali Hai Pier?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan frågade vi dig följande:

Vad tycker DU bör hända med Waterfront Condo på Bali Hai Pier?

Kontexten kring förslaget var följande:

Den här veckan vill vi höra vad våra läsare anser, enligt deras åsikt, borde hända med Waterfront Condo, länge under konstruktion och uppbunden i bokstavligen dussintals stämningar och motprocesser över dess utveckling vid Bali Hai Pier.

  Börja med att fånga upp hela situationen genom att klicka här för att se vår tidigare täckning.

Vad tycker DU ska hända? Det har gått ungefär sju år sedan byggnaden "pausade" byggandet 2014 och det juridiska dramat mellan hyresgäster, miljögrupper, privata medborgare, statliga myndigheter och ägarna av lägenheten började.

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så välj en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och kanske inte återspeglar TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

Vi noterar förresten, innan vi börjar, att de allra flesta kommentarer verkade stödja att riva den. Vi hade nästan tvåhundra kommentarer eller meddelanden, och cirka 80 % ville ha det borta.

-=-=-=-=-=-=-

Stephen S-Know it down. Det går inte att reparera, gör ont i ögonen och blockerar utsikten. Gör något bättre med marken.

-=-=-=-=-=-

Rod M-It har varit en del av landskapet så länge låt dem bygga färdigt det

-=-=-=-=-=-=-=-

Geir P-nonsens, samma bs som tidigare. Beslutet är taget, så riv det. Arkitektoniskt pinsamt, så små enheter att det är en rip-off och förstör bukten

-=-=-==-=-=-

Kevin S-Riv den. Sälj biljetter för att se. Gör en mediahändelse av det.

-=-==-=-=-=-

John M-Låt det sitta i ytterligare sju år och ta sedan upp ämnet igen.

-=-=-==-=-=-=

Guido V-North shore byggnaden har bevarats så i mer än 10 år, 2006 stod färdig av någon annan och såldes för ett mycket högt pris.

-=-=-=-=-=-=-=-

Curtis C-It kunde ha rivits 7 gånger redan. Sluta prata och få det där ögat därifrån.

-=-=-=-=-=-=-=-

Dane S-Riv den. Det är det största ögonsåret i hela Pattaya

–=-=-=-=-=-=-

Brett J-riva den. det gör ont i ögonen och blir en fara

-=-=-=-=-==-

Marc S-Slutför det! Det är en röra som den är och kommer att ge lite klass till ett annars trist område...

-=-=-=-=-=-=

Dion W-

OM det är olagligt, vad sägs om detta:
1. Ställ de tjänstemän som undertecknat dokumenten inför rätta.
2. Ställ företagets direktörer som undertecknade dokumenten inför rätta.
3. Konfiskera egendomen
4. Slå av toppen till en rimlig höjd och använd den för offentliga anläggningar, restauranger och hotell, och intäkterna går tillbaka till samhället.
ELLER om det inte är olagligt, låt dem ta av toppen och fortsätta bygga.
-=-=-=-=-=-=-=-=
Clifford P-Rippades ner och ingen fick bygga i det området
-=-=-=-=-=-=-=-

Rob FA Wrecking Ball borde hända det.

=-=-=-=-=-=-==-

Greg L-Företaget som äger byggnaden har helt klart pengar, OM som rapporterats, de vill slutföra projektet, så de borde ha pengar att riva det också. Alla med liten kunskap om effekterna av saltvatten kommer att vara medvetna om den skada det kan göra på oskyddad metall. Nu är en bra tid att göra det, med Walking Street stängd och väldigt få turister.

-=-=-=-=-=–=-==

James F - Åtminstone ett antal av de översta våningarna bör tas bort så det är ungefär hälften så högt som det är nu

-=-=-=-=-=-=-=-

Marcus H-Ta lite från toppen. Förvandla det till ett 5-stjärnigt hotell och ge personerna som köpte lägenheterna en liten andel. Förhoppningsvis får de betalt tillbaka om 20+ år

-=-=-=-=-==–=-=

Phil T-Som vanligt är det för mycket prat och inte tillräckligt med action. Riv bara ner den och se vem som skriker högst! Regeringen har visat ett enormt förakt för små och medelstora företag genom att skoningslöst stänga ner nattlivs- och underhållningsindustrin, med absolut ingen hänsyn till konsekvenserna för företagsägare och arbetare, så låt oss se hur stora deras kahunas är när det kommer till ett stort affärsprojekt !

-=-=-=-=-=-=–=-

Anthony PI tycker att det har försämrats för mycket för att vara användbart nu.

–=-=-=-=-=-=-=

Richard G-Demolition. Eftersom den har varit utsatt för väder och vind alldeles för länge. Osäker

-=-=-=-=-=-=-=-

Jeff M-Var synd om Thailands nya ubåt skjuter på den av misstag när den anländer.

-=-=-=-=-=-=-=-

Det var allt för den här veckan, som vanligt kommer vi att ha en annan Reader Talkback-fråga i början av veckan. Tack som alltid för din insikt, den hjälper oss att kommunicera med lokala myndigheter och skapa redaktioner och åsikter. Om du inte fick chansen att ringa in mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com eller skriv dina tankar i kommentarerna nedan!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/