Miss Universe Thailand 2021 skönhetstävling kommer att hållas i Pattaya

Pattaya –

De preliminära och sista omgångarna för skönhetstävlingen Miss Universe Thailand 2021 kommer att hållas på Nongnooch Garden Pattaya senare denna månad.

Den preliminära showen hålls fredagen den 22 oktobernd från 6:00 till 8:00 och finalshowen kommer att hållas söndagen den 24 oktoberthfrån 5:30 till 7:45 på Scala Theatre i Nongnooch Garden med maximala Covid-19-mått.

Vinnaren av Miss Universe Thailand 2021 kommer att få 1,000,000 2021 XNUMX baht i kontanter, en sedan och andra belöningar. Hon kommer att vara representanten från Thailand för att delta i Miss Universe XNUMX i december i Israel.

Skönhetstävlingen är ett av flera evenemang som är tänkt att uppmuntra inhemsk turism i Pattaya-området. Kapaciteten och närvaron kommer dock att vara begränsad för evenemanget på grund av Covid-19-restriktioner i Pattaya och Chonburi för närvarande.

För mer information kan man kontakta Nong Nooch Gardens genom deras Facebook här.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.