Rotaryklubben i Pattaya fortsätter att planera för en länge försenad Rotary Peace-konsert, nu inställd till den 3 december

Pattaya, Thailand-

  Rotaryklubben i Pattaya, Pattayas äldsta klubb som grundades 1972, höll ett planeringsmöte under den gångna helgen för att reda ut detaljerna i deras länge försenade Rotarys fredskonsert.

  Beslutet att hålla konserten i december, försenat i sex månader på grund av Covid-19-åtgärder i Chonburi, fattades ursprungligen vid det senaste ordinarie Rotaryklubbmötet måndagen den 11 oktober på den femstjärniga Royal Cliff i Pattaya.
  Du kan klicka här för mer om beslutet och övriga detaljer från mötet.
  Planeringsmötet hölls på Pattaya Peoples kontor i södra Pattaya klockan 1:30 lördagen den 16 oktober och deltog i flera medlemmar av Rotaryklubben i Pattaya som var involverade i olika uppgifter för att planera det efterlängtade evenemanget.
-=-=-=-=-=-=-=-
  Innan vi ger mer information, läs mer om fredskonstutställningen som hölls tidigare i år precis innan Covid-19-restriktioner och åtgärder i princip stänger av alla evenemang och sammankomster i ungefär sex månader. Klicka här för dessa detaljer.
-=-=-=-=-=-=-=-=

 Om du vill se ännu mer om Peace Art-tävlingen och lära dig hur du potentiellt kan köpa konstverk till dig själv, klicka här.

–=-=-=-=-=–=-=-
  Konserten kommer att innehålla en 3-rätters fast menygalamiddag och kommer att hållas i balsalen "Head of State Chamber" i Grand Building på andra våningen i Royal Cliff i Pattaya.
  Konserten och middagen startar registrering och gemenskap klockan 6 fredagen den 00 december och själva evenemanget kommer att pågå från 3 till 7
Biljetter per person kostar 1,750 1,500 baht på natten. Förskottsförsäljning av biljetter är 3 XNUMX baht per person, inklusive en XNUMX-rätters fast menygalamiddag, men inte drycker.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Programmet kommer att innehålla: sextiotalet akustisk hippieperiodmusik från en mängd olika artister, utdelning av priser till vinnaren och andraplatsen i 'Peace Painting Competition', En välgörenhetslotteri med fina priser, en 'Best dressed Hippies-tävling', Presidentens tacktal och överlämnande av uppskattningsbevis till sponsorer och artister.
Med en "Beatlemania-konsert" och DJ Ona Skysky.
–=-=-=-=-=-===-=–=-

Du kan kontakta medlemmar i Rotaryklubben i Pattaya för biljettförsäljning och ytterligare information här: 08-9911-1199.

Ännu ett planeringsmöte är satt till lördagen den 23 oktober, och nästa ordinarie möte för Rotaryklubben i Pattaya är satt till den 25 oktober.

–=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-

Om Rotaryklubben i Pattaya

För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här. Detta är en länk till klubbens ganska nya hemsida och utförlig information för den intresserade!
För mer information om vad Rotary är totalt sett, klicka här.

Här är med deras egna ord en kort översikt över vad Rotary gör för samhället:

Rotary är ett globalt nätverk av 1.2 miljoner grannar, vänner, ledare och problemlösare som ser en värld där människor förenas och vidtar åtgärder för att skapa bestående förändring – över hela världen, i våra samhällen och i oss själva.

Klubben har sina ordinarie möten på måndagar två gånger i månaden på 5-stjärniga Royal Cliff Beach Resort i Pattaya klockan 19.00. (Gemenskapen startar 18.30). Gäster är välkomna om du vill höra hur du kan hjälpa till i det lokala samhället eller fråga om att gå med i Rotaryklubben i Pattaya. På grund av Covid-19 är antalet personer som deltar fortfarande begränsat, så det rekommenderas att boka i förväg vid denna tidpunkt. Kontaktperson: President Niels Colov: 08-9911-1199
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/