60-årig förare undviker skador efter att tåget kraschar in i hans lastbil i Chonburi

FOTO: Sawang Uttayan Rescue Team

Chonburi –

En 60-årig förare undvek allvarliga skador efter att ett tåg kolliderade med hans lastbil i Phan Thong-distriktet.

Phan Thong-polisen underrättades om olyckan på natten tidigare i veckan på vägen Nong Tamlueng – Ban Gao i Nong Tam Lueng-distriktet.

Räddningstjänst kom till platsen för att hitta den vältade lastbilen på vägen nära järnvägen. Tåget hittades på järnvägen i närheten.

Lastbilschauffören, Mr Ongart Handee, 60, som endast hade ådragit sig lindriga skador, berättade för den associerade thailändska pressen: "Det var väldigt mörkt på platsen utan varningsljus eller tågbommar. Jag var mitt på järnvägen när jag hörde tågets tut.”

"Jag försökte skynda mig men det var för sent. Tåget kraschade bak i min lastbil. Lastbilen välte." Ongart uppgav.

Lyckligtvis skadades inte Ongart och endast den bakre delen av hans lastbil fick betydande skador. Phan Thong-tjänstemän sa att de skulle undersöka varför just denna tågövergång inte hade några varningsljus, signaler eller barriärer. TPN media noterar det tidigare tågolyckor som denna hade fått tjänstemän att säga att de tidigare skulle inspektera barriärer över hela landet. Det verkade dock tydligt som att inte alla barriärer hade varit en del av processen.

FOTO: Sawang Uttayan Rescue Team

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.